Pa koja ti je inače rezolucija na kompu? Jesi probala tu rezoluciju?
Pocetnik sam u ovome, ali molim pomoć!
Nakon spajanja laptopa na tv (radi gledanja filma) mi se promijenila rezolucija na kompu, slova su mi nekako suzena. Vec sam se spajala na tv isto kao i sada i nikada nije bilo problema. Samo ovaj put sam isla na podesavanje da mi bude prikazana i slika na laptopu i slika na tv, jer mi je tako lakse manevrirati s pokretanjem filma i sl.. Dosada mi je slika bila samo na tv-u. Podesavanje je islo nekako ovako: Desna tipka misa na desktop> graphic options> pa jedna opcija, koja je kada je prikljucen komp na tv-u prisutna, a kada nije nema je (neko podesavanje prikaza) pa se nakon toga pojavljivala slika na latpopu u isto vrijeme kad i na kompu. S tim, naravno, nije bilo problema, sve dok nije bio gotov film i kada sam odspojila kabel za tv i od tada je sve nekako poremeceno na kompu, tv je u redu. Mislim da je u pitanju neko prilagodjavanje kompa na tv. i komp je ostao u tom stanju.
Onda sam otisla na Intel (R) Tv Wizard (isto desna tipka misa na desktop) i tu sam isla na nekakvo mijenjanje konfiguracije za tv, ali to nije islo do kraja, tako da mislim da nije u tome bio problem. Nije zavrsena ta procedura s "finish", ali eto napominjem za svaki slucaj.
Ako mi moze tko pomoći, bila bih zahvalna.
Oprostite na previse laickom objasnjenju. :