Sound card nije instalirana problem oko drivera

poruka: 8
|
čitano: 4.132
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

pa ovako...komp mi je bijo na reinstalaciji windowsa ja nemam one cd-ove od njega znaci drivere...graficki sam si nabavio...pošto u hardverskim informacijama ne piše koju vrstu zvucne kartice koristim ne znam koji driver da skinem...moze mi netko pomoci???

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Sound card nije instalirana problem oko driver

E jaka ti je to reinstalacija, kada ti niti zvuk niti grafu nisu sredili - sto se to djeca igrala ?!?! . Nadam se samo da nisi platio tako nesto.
Probaj s everestom - http://www.lavalys.com/.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 23:16 (Mrgud Veliki).
17 godina

koju maticnu plocu imas?

AMD Athlon X2 7850 BE 2.8Ghz / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor X1950Pro GDDR3
16 godina

-koja zvučna? -na matičnoj, proizvođač, model.. na njihovoj stranici pronađi driver. Obično je RealTek(CMI,VIA..) AC97 ili HDA, ako je HDA trebaš prije instalirati MS-UAA.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

imam ovu zvučnu karticu m-cmi 8738-6ch lx i nemogu nabavit drivere za nju... zna li neko gdje ih mogu preuzeti???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Skini i instaluj TUNE UP ULITY 2010  i Everest novu verziju i ak imaš neku staru. pogledaj u oba programa zakon su ti

ja ih imam pa onda traži drivere za zvučnu. Evo kak da za sebe pogledaš u TUNE UP te informacije klik na ikono TUNE UP ULITY

pa klik CUSTOM ANALYZE klik opet na SYTEM INFORMACION otvori  rubriku I Q Device tu potraži šta imaš ak ti to ne pomogne

odi u everest i traži da ti napiše izještaj o stvarima koje imaš i koje nemaš na računalu. eto.  

DJ+

16 godina
neaktivan

Samo odi na Realtek straanicu i skini si drivere.99% će ti radit.

Kod mene Realtek driveri za XP rade na 7

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice