pa ovako...komp mi je bijo na reinstalaciji windowsa ja nemam one cd-ove od njega znaci drivere...graficki sam si nabavio...pošto u hardverskim informacijama ne piše koju vrstu zvucne kartice koristim ne znam koji driver da skinem...moze mi netko pomoci???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E jaka ti je to reinstalacija, kada ti niti zvuk niti grafu nisu sredili - sto se to djeca igrala ?!?! . Nadam se samo da nisi platio tako nesto.
Probaj s everestom - http://www.lavalys.com/.
koju maticnu plocu imas?
-koja zvučna? -na matičnoj, proizvođač, model.. na njihovoj stranici pronađi driver. Obično je RealTek(CMI,VIA..) AC97 ili HDA, ako je HDA trebaš prije instalirati MS-UAA.
imam ovu zvučnu karticu m-cmi 8738-6ch lx i nemogu nabavit drivere za nju... zna li neko gdje ih mogu preuzeti???
Skini i instaluj TUNE UP ULITY 2010 i Everest novu verziju i ak imaš neku staru. pogledaj u oba programa zakon su ti
ja ih imam pa onda traži drivere za zvučnu. Evo kak da za sebe pogledaš u TUNE UP te informacije klik na ikono TUNE UP ULITY
pa klik CUSTOM ANALYZE klik opet na SYTEM INFORMACION otvori rubriku I Q Device tu potraži šta imaš ak ti to ne pomogne
odi u everest i traži da ti napiše izještaj o stvarima koje imaš i koje nemaš na računalu. eto.
DJ+
Samo odi na Realtek straanicu i skini si drivere.99% će ti radit.
Kod mene Realtek driveri za XP rade na 7