Smrzavanje kod instalacije ati drivera

poruka: 6
|
čitano: 959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

bok ljudi, evo ovako jedan problem kojem nemogu nac rjesenje. dakle konfiguracija je mbo: asus p5sd1 ram: 2x512 ddr400 cpu: intel p4 3,2 hdd: 250gb sata, e sad sljedeci problem je promjena graficke (bila neka stara nvidia) ubacio sam novu ati vtx hd4350 i kod instalacije drivera jednostavno se smrzne sustav (zacrni se ekran i ne vraca se), isto se događa i nakon formatiranja diska i podizanja novih windoza (radi se o xp pro sp3), dakle ne pomaze ni skidanje novog drivera (nije do katalist centra jer sam probo samo driver instalirat). molim pomoc

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nešto sam malo kopkao pa nabaci pogled kako su to drugi riješili Namigiva

izgleda da je bitna točna procedura kog ovog problemčića jel je to MBO koja je prodavana samo OEM u gotovim konfama pa je ponešto zaključano od strane siemensa.

vidi link

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam... Jedina konstanta mi je google...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Smrzavanje kod instalacije ati drivera

hm...hvala na trudu ali nigdje nisam nasao odgovor na pitanje...jedino sto je na kraju teme onaj dao link di mogu nac drivere i bios update, ali na kraju ni tamo nisam nista korisno nasao....jel mi mozda nesta promaklo?

i moja maticna je p5sd1, a tamo se radio o p5sd2 (nemora bit nista bitno ali nije isto)

evo provjerio sam, drugačiji je chipset i southbridge i northbridge

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 16:30 (Tin).
16 godina
neaktivan

uglavnom koliko sam ja skužio biosi verzije 0601 i stariji imaju problem oko regulacije distribucije energije na MBO, pa se kod nekih sistem ruši na podizanju, kod drugih zašteka instalacija drivera kao kod tebe...

koja ti je verzija biosa na ploči pogledaj...

možda je samo to u pitanju Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

na ovoj ploci je ami bios verzija 02.53 ali nigdje nemogu naci update za tu plocu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako je to neki fujitsu- siemens Scaleo serija onda samo kod njih, ma ni asus ne zna da je radio te ploče osim za te megalomanske firme.

probaj prema tome potražiti scaleo po serijama P, B, C, ... koja već je serija bila prvotne konfe.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice