Evo imam jedan problem sa navedenom grafičkom karticom, naime, kupljena preko njuškala, stara 4 mjeseca, i odnedavno mi je počela davati čudan zvuk, a taj zvuk najlakše je usporediti sa prevelikim opterećenjem zavojnice, kad ona "cvrči", neznam do čega je, na njoj prčkano ništa nije, ali kad npr igram, opteretim malo karticu ili scrollam neku stranicu, samo čujem taj zvuk, znači samo pri opterećenju kartice, drivere mjenjao nisam otkad sam ju dobio (11.8), tako da nebi rekao da je do toga, molim vas pomagajte ako znate do čega bi moglo biti :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa kao što sam kažeš, zuji ti zavojnica, nikakav problem ako ti ne smeta ušima, ne znam da li na to ide jamstvo
pa kao što sam kažeš, zuji ti zavojnica, nikakav problem ako ti ne smeta ušima, ne znam da li na to ide jamstvo
Ali, jedan problem je, svako neodređeno vrijeme, kako kada (dešava se uvijek samo nekad frekventnije nekad slabije), zavojnica počme jako zujat i smanji mi se FPS i igre blokiraju na par sekundi....
onda ju s tim problemom reklamiraj
koliko ti je snažno napajanje u kompu?
napajanja "no-name" proizvođača često daju osjetno manje snage od one deklarirane na kutiji...
koliko ti je snažno napajanje u kompu?
napajanja "no-name" proizvođača često daju osjetno manje snage od one deklarirane na kutiji...
Neboj se ti, chieftec pogoni ovu spravicu, ne guši se ovaj ;)
Zujanje je normalno (meni zuje obje grafičke) ali nije normalno da se išta usporava.
Provjeri radi li ti pcie utor na x16 modu, ako bios ima opciju da se to mijenja. Inače se probaj igrati driverima.
Zujanje je normalno (meni zuje obje grafičke) ali nije normalno da se išta usporava.
Provjeri radi li ti pcie utor na x16 modu, ako bios ima opciju da se to mijenja. Inače se probaj igrati driverima.
Igrah se sa driverima nema nikakve razlike, uvijek isto, PCI-E utor radi na X16, a usporava mi se u igrama kad zuji jače, a što je veće opterećenje zuji više, npr u igrama se čuje, ali jbg, najednom malo jače počme zujat i spusti mi se FPS vrtoglavo....
Garancija?
Ne znam što drugo reći 
moze mala pomoc.htjeo bi zamjenit svoju staru graficku sa ovom.sapphire hd6850 1gb ddr5. imam 420w napajanje,a za nju pise da je potrebno 500w.ako moze neko pomoc da li zna hoce li ta graficka moc normalno radit na mom napajanju od 420w.
hvala.
- Pitaj ovdje:
http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/napajanja-vasu-konfiguraciju-po/51397.aspx
hvala.postavio sam pitanje.