Restartanje računala

poruka: 5
|
čitano: 1.032
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Restartanje računala

Evo ovako, imam problem restartanja računala prilikom podizanja Windowsa.

Jučer je računalo normalno radilo, i danas kad sam se probudio idem upaliti računalo i počne se paliti sve normalno. Ali ne pokaže mi se niti logo matične niti ništa, znači pali se jedno 3 sekunde i na monitoru piše no signal i crni ekran i ugasi se. Onda se ponovno upali i opet isto, restart nakon jedno 3 sekunde.

Neznam u čemu je problem, konfiguracija je ova pod moj PC.

Računalo je kupljeno u ADM-u 10.07.2012 slagan po komponentama kod njih. Neznam da ga vozim njima, nema više besplatnu dijagnostiku kvara ali svaka komponenta ima garanciju

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Restartanje računala

ništa na monitoru i nikakav beep ? ....za početak otvori stranicu i vidi da li zavrti ventilator na hladnjaku od CPU...

17 godina

-ili plati diagnostiku ili to odradi sam (forum služi takvim stvarima).

-odspoji sve, diskove, VGA.. sve. Trebaš imati PC-speakre na kućištu, za beepove (beep code). Kod svake izmjene ugasi napajanje (prekidač).

- Samo MBO+CPU (hladnjak), napajanje. Neki beep (ako nema, problem je u tim komponentama, CPU-1%, MBO-50%, napajanje-49%.)

ako su ispravne te komponente, mora se čuti beep-RAM. Dodaj RAM, beep?.. dodaj VGA itd. itd...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Nikakav beep nemam. Odnio sam ga u ADM kaže da imam dzabe dijagnostiku ;) hvala i javim vam kada ga srede sta je bilo
15 godina
neaktivan
Evo zvao me čovjek iz servisa. Komp je gotov :)) problem je bio u prašini u kompjuteru te se tako zastopao radni takt memorije tako Nesta je on meni rekao...oni su sve očistili, moram platiti 62.5kn kao pola radnog sata...eto fala bogu nije matična ili napajanje kako sam mislio
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice