Restartanje monitora

poruka: 6
|
čitano: 1.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Restartanje monitora

Ljudi pomagajte, neki dan dok sam igrao CoD4 samo su mi se razmutile boje, izasao sam iz igre i onda mi se poceo restartati monitor svakih 5 sec. . . Nakon sto bih izbrisao drivere od graf kartice prestalo bi restartovanje al mi to onemogucava normalno funkcioniranje. .Otisao sam na EVGA i skinuo drivere koje predlazu za moju karticu no jedina razlika je u tome sto se monitor sada resetuje svakih 10 sec, usto kada bi instalirao drivere razmutile bi mi se boje. . .

Konfiguracija je:

Monitor: Samsung SyncMaster 750s

Graficka: EVGA Nvidia 7600 GS

Maticna: ASUS P4C800 Deluxe

Procesor: Pentium 2.8

RAM: 1.5 giga na 400

Napajanje: MS 400 W

trenutna verzija drivera za graf je 181.22

HELP HELP HELP!!!!!

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Restartanje monitora

Kad nemaš drivera onda radi normalno?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Restartanje monitora

Da, kao sto sam rekao u prethodnom postu, bez iakkvih drivera mi sve radi ok. Probao sam 3 vrste drivera od onih koji su dosli uz samo graficnu, do najnovijih s Bug DvD-a pa onih koje mi je sam EVGA preporucio na njihovoj stranici i uvjek dolazi do restartanja monitora u razmacima od 5 sec. . . Cim ih uninstall sve se normalizuje. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajd probaj s ovim driverima:

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Ako ne radi ni s njima, onda skini neku linux distru (ubuntu npr.) i instaliraj je (moraš da isprobaš). Onda instaliraš iz Synaptica drivere i vidiš jel ti opet krepava. Ako da, onda je nešto gadno u banani s grafičkom.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Restartanje monitora

Meni se neki put dešava slično ali i u drugim igrama već sam se naviknuo

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
DragonSoul kaže...

Ajd probaj s ovim driverima:

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Ako ne radi ni s njima, onda skini neku linux distru (ubuntu npr.) i instaliraj je (moraš da isprobaš). Onda instaliraš iz Synaptica drivere i vidiš jel ti opet krepava. Ako da, onda je nešto gadno u banani s grafičkom.

Probao s anvedenim driverima i opet se desilo isto, paljenje i gasenje monitora svakih 5 sec, no u medjuvremnu sam odlucio kupiti neke nove djelove za komp, a ove svoje stare dati rodjaku samo mu sad moram nabaviti AGP graficku da zamjeni ovu moju defektnu ali neku jeftinu da jeftinija nemoze bit. . . Smijeh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice