Restarta mi se komp
- poruka: 38
- |
- čitano: 8.904
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
problem s driverima od grafičke ili s grafičkom...
probaj reinstal drivera...
aha,,a nekuzim stavio sam nove drajvere,,,,
a ok,,ako je tako stavit cu nove windowse,,,
aha,,a nekuzim stavio sam nove drajvere,,,,
a ok,,ako je tako stavit cu nove windowse,,,
On ti je preporučio reinmstall drivera, ne windowsa.
A inače ako se problem pojavio kad si stavio nove drivere od grafe onda ih makni i vrati natrag stare. Ništa neuobičajeno.
ahaaaaaa,,,okok
ma prvo mi se to plavo pocelo pojavljivat kada am igrao igricu,,i znalo bi mi nakon jednoga sata,,zablokira mi igrica,,i nako
nekoliko sekundi bi se to plavo pojavilo,,
i ja sam stare drajvere apdejto,,i onda mi se je pocelo to plavo prikazivat kada ne bih igrao igriu,,ali tri puta u danu maksimalno,,
i onda sam stavio nove drajvere,,sskinuo ih sa ati stranice,,ali ucinka nema,,
neznam sta je
ahaaaaaa,,,okok
ma prvo mi se to plavo pocelo pojavljivat kada am igrao igricu,,i znalo bi mi nakon jednoga sata,,zablokira mi igrica,,i nako
nekoliko sekundi bi se to plavo pojavilo,,
i ja sam stare drajvere apdejto,,i onda mi se je pocelo to plavo prikazivat kada ne bih igrao igriu,,ali tri puta u danu maksimalno,,
i onda sam stavio nove drajvere,,sskinuo ih sa ati stranice,,ali ucinka nema,,
neznam sta je
Ako si klokao grafu možda je na umoru, isto može vrijediti i za proc. A i ram može biti problem kod takve greške, kao i HDD.
Da ne kažem i napajanje itd...
BSOD ima jako puno mogućih uzroka, kolega gore te je usmjerio na drivere od grafe, kao jedno od najbezbolnijih riješenja, jer je konkretno taj BSOD uzrokovao problem sa driverom od grafe. Međutim što je uzrokovalo problem kod njega to se ovako ne može znat. Ali sad kad si malo bolje to opisao vjerojatno nije do drivera, nego će biti ipak nešto ozbiljnije.
Ako imaš mogućnost isporbaj svoju grafu, ram, napajanje, proc hdd, na nekom drugom kompu, ali ne sve odjednom, nego jedno po jedno, ako ne onda ga odnesi na servis.
aha,,pa sta je najace komp mi je bio na servisu u 9mjesecu,,
a ok,,isprobat cu nekako
Ljudi imam problem već duže vrijeme..
Dok igram bilo koju igru monitor mi se nakon 5-6 minuta ugasi odnosno ode u sleep mode. Skinuo sam si monitoring program da mi gleda grijanje grafulje i procesora da vidim temperaturu i počeo igrat Modern Warfare 2 MP. Temperatura grafičke je oko 50-60° nejde više od toga a od procesora 35-50°, a to je posve normalna temperatura i za cpu i za grafičku. Očistio sam sve ventilatore od prašine i otvorio lijevu stranu kučišta ali opet isto. Monitor nije u pitanju jer sa drugim kučištem ja radio sve normalno. Zna li netko u čemu je problem?
Specifikacije:
CPU: Intel Pentium 4 2.80GHz
GPU: ATI Radeon HD3650 512mb
Matična: Asus P4V8X-X
Napajanje: MS-ovo od 450W.. ako vam ovo može pomoći.