Dakle, situacija je sljedeća, radi se o novom racunalu, kupljenom prije 5 dana. Tjekom loading screena u igri, računalo je izbacilo blue screen of death, nisam stigao pročitati kod točan što se desilo. Pritom se računalo resetiralo te prestalo davati sliku na monitor. Nakon prvog reseta, resetira se svakih 10-ak sekundi, s tim da nema nikakve slike na monitoru (čak ni motherboard manufacturer screen), te nisam siguran prolazi li matična POST (nema nikakvih zvukova kod paljenja, ništa). Kod ponovnog paljenja računala dešava se ista stvar, ventilatori se počnu vrtiti, slike na monitoru nema, te nakon par sekundi, ugase se svi ventilatori te se računalo nakon toga ponovno upali, ovaj proces se ponavlja, izgleda, u nedogled. Pokušao sam grafičku testirati u drugom računalu, sama grafička radi normalno, pokušao sam premijestiti ram u druge utore, te bootati bez rama, i dalje ne radi. Pokušao sam upaliti računalo sa drugim napajanjem, ne radi. Pokušao sam ištekati HDD i SSD, te bootati bez njih, nada, ništa. Konstantno isti problem, slike na monitoru nema te se računalo konstantno samo resetira.
Specifikacije:
Napajanje: Fortron Hexa 550W
HDD: Toshiba P300
SDD: Kingston UV400
Matična: Asrock AB350M PRO4
Procesor: AMD Ryzen 3 1200
RAM: Crucial Ballistix 8Gb
Grafa: Gigabyte GF GTX 1060