RAM&test

poruka: 8
|
čitano: 1.472
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RAM&test

.. imam 4x1gb transcend ddr2 koji rade u dual channel (trenutno dxdiag prikazuje 3328 RAM) na svjezoj instalaciji xp pro sp 3, a prilikom koristenja raznih boot ram testova (memtest, i sl.) dobijam poprilican broj error oznaka vec kod samog pocetka testiranja (quick-start test failed, bad bits i sl) ali inace se stroj ponasa dosta dobro, osim jucerasnjeg BSOD 0x000000CD - system driver synchronization issue, sve radi ok .. ne znam sto jos mogu uciniti da imam sigurnu naznaku da ram ne valja i  koji, osim da ih vadim jedan po jedan? .. i da li su ti testovi sigurna naznaka o kvaru?

unaprijed zahvalan!

0 0 hvala 0
16 godina
RAM&test

neispravna ti je RAM,reklamiraj di si kupio ili u servis

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: RAM&test

.. a koji RAM? .. ima cetiri plocice .. doduse pod garancijom je

17 godina
neaktivan
RAM&test

Izvadi sve plocice i stavljaj jednu po jednu i testiraj pa reklamiraj.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 16:39 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina

.. memtest traje stoljece, koliko bi trebalo proci pass-eva da znam sigurno?

17 godina
neaktivan
RAM&test

Cuj sto vise to ces biti sigurniji ali prvo odvrti po jednom sa svakom plocicom pa vidi rezultate.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RAM&test

Dovoljan je jedan error, pa napravi prvo po jedan prolaz sa svakom pločicom, odnosno možeš slobodno test zaustaviti na prvom erroru. Ukoliko ne pokaže grešku, onda pokušaj više prolaza, ako ni onda ne pokaže, pokušaj kombinacije dvije po dvije jer neke greške nastaju kad se dva modula kolju.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
16 godina

.. hm, je li moguce da je ram ipak ispravan, vidim da jedan par nije iste voltaze kao drugi ..pa je to uzrok gresaka pri memtestu?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice