Danas nakon kupnje u dućanu dođem doma upaliti komp i ništa se ne događa kada stisnem power button. Stisnem ga drugi i treći puta i onda se naknadno, nakon dvije - tri sekunde komp upalio i došao do onog ekrana s Asrockovim BIOSOM i potom ugasio sam od sebe. Probam ga opet upaliti i sada je odmah upalio, ali opet se ugasio na ekranu s BIOSOM. I onda treći puta više nije htio uopće upaliti... Onda sam ga otvorio i probao ponovno spojiti sve kablove i RAM. I onda ga probam opet upaliti i upalio je te sad radi kao da niš nije bilo... Jel se trebam zabrinuti da neka komponenta rikava?? Napajanje možda? Sve komponente su relativno nove i imaju garanciju, jedino je napajanje staro 7 godina pa sam mislio da me možda ono zafrkava. Htio sam ga ovo ljeto zamijeniti, ali pošto sam vidio na temi o napajanjima da neki imaju i starija napajanja nego moje, odlučio sam ga zadržati još jedno godinu dana.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moguće je da uslijed vožnje od trgovine do kuće izgubi spoj na nekoj komponenti pa se provjere utikači kablova i sve u PCI utorima da je dobro leglo.
To si učinio i moguće je da je bilo samo do toga.
Ok, hvala. Ako se opet sutra ili za koji dan desi, da posumnjam na napajanje ili matičnu?