PS2 kontroler na PC-u

poruka: 6
|
čitano: 3.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PS2 kontroler na PC-u

Ovako, zabunom sam kupio PS2 kontroler (Logitech Corldess Action) kako bi mogao igrati PES2010 na način na kojeg je bog planirao kada je stvarao tu igru - putem gamepada. Uglavnom, nakon što sam uvidio da ne valja, otišao sam u Techno Max i za 25 kn kupio onaj crni konverter koji mi omogućuje da uštekam PS2 kontroler preko USB-a na komp.

E sad, komp prepoznaje kontroler, Win7 mi kaže da su svi driveri instalirani, baterije rade i kontroler radi na PS2. Pitanje je kako natjerati komp da prepoznaje što ja stiščem na kontroleru.

(BTW: gledajući youtube video, ova metoda bi trebala raditi normalno)

0 0 hvala 0
15 godina
RE: PS2 kontroler na PC-u
17 godina

Mislim da bi trebo napravit calibraciju gamepada.

16 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

Mislim da bi trebo napravit calibraciju gamepada.

Probao, ali mi komp i dalje ne prepoznaje ništa što ja napravim s tim gamepadom. Ja mogu stisnut X, a komp neće napraviti ništa. Isto tako sa svim ostalim tipkama.

Pogledao sam. Ugl, savjeti su da treba promjeniti USB. Ja sam na laptopu uključio konverter na sve USB-ove i svi mi daju isti rezultat. Ne znam koliko ima smisla kupovati usb hub samo za ovo, tj. ima li stvarno razlike u voltaži koju pruža usb hub i normalni usb port...

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 22:00 (Markic).
15 godina
neaktivan
PS2 kontroler na PC-u

Dali ti se pojavi u devices and printers "usb gamepad ili usb joystick"????dali ti radi tipka analog???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PS2 kontroler na PC-u
audi a4 2.0 kaže...

Dali ti se pojavi u devices and printers "usb gamepad ili usb joystick"????dali ti radi tipka analog???

odgovaraš na poruku staru godinu dana.. malo pogledaj prije nego napišeš post ;)

0_o
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice