Procesor x4 zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 2.745
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Procesor x4

Evo planiram kupiti ovaj procesor http://www.protis.hr/products/details/procesor-sam3-amd-phenom-ii-x4-840-32ghz-2mb-95w-box/41365

i sad me zanima jel to pase na moju matcinu

ID matične ploče    02/27/2009-NF-MCP61-6A61KB0CC-00

Naziv matične ploče    Biostar MCP6PB M2+

i jel trebam kupovat hladnjak za procesor ili ne ?

Antonio

0 0 hvala 0
15 godina
Procesor x4

Možeš staviti taj procesor na tu matičnu ploču, a cooler ne trebaš kupovat ako ga nećeš clockati osim ako ti ne smeta buka tog stock hladnjaka pa uzmeš neki do 200 kn!

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Procesor x4
Xplain kaže...

Evo planiram kupiti ovaj procesor http://www.protis.hr/products/details/procesor-sam3-amd-phenom-ii-x4-840-32ghz-2mb-95w-box/41365

i sad me zanima jel to pase na moju matcinu

ID matične ploče    02/27/2009-NF-MCP61-6A61KB0CC-00

Naziv matične ploče    Biostar MCP6PB M2+

i jel trebam kupovat hladnjak za procesor ili ne ?

na stranici biostara piše da verzija ploče 6 ne podržava taj procesor... međutim ploča sama po sebi i nije idealna za phenoma II što ne znači da neće raditi

hladnjak dobiješ uz procesor, a što se tiče nekog boljeg hladnjaka, to samo ako hoces overclockirati ili želiš tišinu iz kompa

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 23:01 (igy).
14 godina
protjeran
Procesor x4

Ma de briga  mene za tisinu kompa ..

a ovecrclockat necu niti neznam ..a i cuo sam da treba pazit na neke stvari ...

znaci sve u svemu to moze i radit ce

jel tako xD ?

Antonio

1 0 hvala 0
15 godina
CPU SUPPORT

AMD Phenom™ II X4 Processor
AMD Phenom™ II X3 Processor
AMD Phenom™ X4 Processor
AMD Phenom™ X3 Processor
AMD Athlon™ X2 Dual-Core Processor
AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Processor
AMD Athlon™ 64 FX Processor
AMD Athlon™ 64 Processor
AMD Sempron™ Processor

dakle paše i radit ce
17 godina
Procesor x4

Navedeni Phenom službeno NIJE PODRŽAN!

Ipak, pošto je konkretni procesor zapravo rebrandirani Athlon II 650, postoji velika mogućnost da će sve ipak raditi kako treba. 

I sam posjedujem ploču koja službeno ne podržava isti takav procesor, ali on ipak s njom radi besprijekorno.

Što se tiče hladnjaka... Tvornički hladnjak koji dolazi s njim nije sretno rješenje. Niti hladi kako treba, niti zvuči kako treba. Također preporučam ulaganje u neki aftermarket cooler. Ništa preskupo u tvom slučaju nije potrebno. I neki ThermalTake Contac 29 od cca 200 kuna će biti više nego dovoljan.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Procesor x4

hvala svima ljudi ...

kupicu ga ubrzo :)

Antonio

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Procesor x4

decki,trebam brz odgovor,da uzemem proc phenom ii x4 840 posto ima samo l2 cahce 2mb,hoce li to puno utjecati na performanse,glavna zadaca bi mu bila gaming

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

decki,trebam brz odgovor,da uzemem proc phenom ii x4 840 posto ima samo l2 cahce 2mb,hoce li to puno utjecati na performanse,glavna zadaca bi mu bila gaming

Samo naprijed, Phenom 840 (u biti AthlonII) procesori su dušu dali za gaming.

16 godina
neaktivan
Procesor x4

hvala,nadam se da nece puno osjetiti manjak cachea opcenito,a zanima me dali da uzmeme novo napajanje ili cu moci na ovih 400w gurati,pod moj pc imas ostale komponente...nisam bas s parama i tesko bi se naslo za novo napajanje

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

hvala,nadam se da nece puno osjetiti manjak cachea opcenito,a zanima me dali da uzmeme novo napajanje ili cu moci na ovih 400w gurati,pod moj pc imas ostale komponente...nisam bas s parama i tesko bi se naslo za novo napajanje

Bit će dovoljno. Phenom 840 ne troši ništa više od tog Phenoma kojeg imaš u moj pc.

16 godina
neaktivan
Procesor x4

hvala na pomoci,meni se proc cinio ok prema svim podatcima i revijevsima,ali svejedno je uvjek potrebna preporuka ljudi

NS/ZD
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice