Licencirana semica, problemi sa čitanjem, viđenjem svih hardova.. a potom se desilo - ČUDO.. otišla su mi dva harda (oba po terabajt).. naime jedostavno, vide se ali nemogu do njih.. javlja se greška: "MASTE FILE TABLE CORRUPTED"... pokušao sam sa nekim programčićima .. i sa CHD.. ali ništa.. MOLIM POMOĆ, DAL NETKO ZNA KAKO RIJEŠTI OVO.. I DOĆ DO PODATAKA NA NJIMA.. Hvala unaprijed..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda ti ovo pomogne: http://www.ctunion.com/node/38
Hvala na pomoći, no ništa od svega.. nažalost .. morat tu pokušat malo žustrije prošarat po netu.. ako ne uspijem .. jedino mi preostaje pronaći kakav specijalizirani servis koji se bavi s ovakovim problemima... no HVALA isto.. matt12
Mozda je do napajanja? da li je doslo do neočekivanog gasenja pc-a ili kratkog spoja,jel ti je u kuci izbacila sklopka ili nesto slično,to ti se je meni dogodilo prosle godine kad mi je grom udario u kucu,sprzilo mi je oba harda,ali sam imao jako lose napajanje,to ti se takodjer zna dogodit ako imas lose napajanje i često gasis pc na prekidac ili ga samo iskopcas iz struje a ne sa shut down.
Ma ne.. nije bilo nikakvog pada napona ili greške u napajanju.. Hardovi nisu spržeeni nito oštećeni... u racunalu inače imam 10 hardova.. ii sve je bilo ok.. sa svima... napajanje je odlično..(850 W).... ma sve je ok.. što se tiče samog računala.. zadnja generacija komponenti,, matrične, memorije.. vodeno hlađenje.. etc.... ali stradala su mi dva (2) poslijednja, ostali su u redu.. računalo i ta dva vidi.. ali nemože prostupit njuma, nemože ih pročitat, iako u disk managementu ih vidi ali kao prazne...no podaci na istima nisu izbrisani...
p.s. podatke o računalu moguće je vidjeti klikom na my PC ( samo sada osim Viste je Win 7 ulimate...
Jesi pokušao Partition table doctor?
Ako ne uspijes vratiti podatke s nicim do sad s cime si probao probaj s ovime http://www.lsoft.net/ , Active partition recovery i Active file recovery, prvo ces morati procitati cijeli disk u active partition recovery za strukturu, snimi scan i ucitaj ga u Active file recovery, za TB hard spremi se na mucenje, oko 16 sati za skeniranje i 10 sati za seljenje tih podataka na drugi ispravni hard (ne mora znaciti da ce tebi tako dugo trajati, meni je trajalo i duze posto sam radio preko notebooka tj. externe ladice (da radi s velikim vanjskim hardovima)). Ja sam imao debelih problema s WD green hardovima od 1.5TB, a cujem da i TB green WD nisu nista "losiji".
MOLIM VAS treba mi pomoc.Instalirao sam Windows 7 Ultimate SP1.Sve je u redu sve radi bez problema ali ne rade mi medie npr. slike,glazba,videi.Nista nece.Sve sam drivere insalirao youtube mi radi sa videom i zvukom bez problema.Pokusao sam Gom player,windows media player,VLC media player,winamp i svaki program kaze da je potreban codec.Ali nije mi jasno zasto codec za mp3 ili mp4,pa sam instalirao razne codec packove i svedno ne radi.Pokusao sam i renstalirat windows i isti je problem nastupio,a slike sam pokusao otvoriti sa windowsovim programom i isto ne rade cak slike koje dodzu uz Windows nece da se otvore poruka format nepoznatpomozite ne zelim se vracat na vistu a na njoj je sve radilo ok.Imam AMD 640 II x4 3.0 Ghz procesor,ATI HD 6850 XFX,G skill Ripjaw series 4 Gb RAM,500 GB Western Digital hard.Unaprjed hvala.
MOLIM VAS treba mi pomoc.Instalirao sam Windows 7 Ultimate SP1.Sve je u redu sve radi bez problema ali ne rade mi medie npr. slike,glazba,videi.Nista nece.Sve sam drivere insalirao youtube mi radi sa videom i zvukom bez problema.Pokusao sam Gom player,windows media player,VLC media player,winamp i svaki program kaze da je potreban codec.Ali nije mi jasno zasto codec za mp3 ili mp4,pa sam instalirao razne codec packove i svedno ne radi.Pokusao sam i renstalirat windows i isti je problem nastupio,a slike sam pokusao otvoriti sa windowsovim programom i isto ne rade cak slike koje dodzu uz Windows nece da se otvore poruka format nepoznatpomozite ne zelim se vracat na vistu a na njoj je sve radilo ok.Imam AMD 640 II x4 3.0 Ghz procesor,ATI HD 6850 XFX,G skill Ripjaw series 4 Gb RAM,500 GB Western Digital hard.Unaprjed hvala.
Prođi turu s TuneUP Utilities 2011 (čišćenje registry-a, defragmentacija registry-a, ...).
Neznam što je sa tim WD diskovima od 500 GB. U nekoliko mjeseci su mi 2 riknula. Ewo jučer sam našo bad sektore na MBR-u, neće s ničim se popravit sa onog Hiren boot cd-a. Stalno se smrzava i daje onaj disc read error. Danas ću probat sa gore predloženim Partition table Doctorom.