Dakle sve funkcionira dobro na kompu osim zvuka...Sta moze biti problem, gdje da skinem drajvere, kako ih instalirati?
Moje znanje o kompjuterima je vrlo ograniceno pa bih molio sto detaljnije odgovore. hvala unarpijed. poz
Dakle sve funkcionira dobro na kompu osim zvuka...Sta moze biti problem, gdje da skinem drajvere, kako ih instalirati?
Moje znanje o kompjuterima je vrlo ograniceno pa bih molio sto detaljnije odgovore. hvala unarpijed. poz
Ovisno koju sound karticu imas instaliranu i koji OS. Pretpostavljam da je Windows XP, a sound kartica ti je integrirana na maticnoj ploci.
Idi na web site proizvodjaca maticne ploce i skini driver za svoju sound karticu.
u device manageru pogledaj model zvucne i skini drivere za nju...samo guglaj
Reci prvo koja ti je matična ploča, pa ti možda netko i uspije nešto naći.
Da, moraš reći koju matičnu imaš da bi ti mogli pomoći..... Imaš li knjižicu ili bilo što od nje?? pa da pročitaš model... ili instaliraj PC Wizard pa iskopiraj informacije o konfiguraciji i pošalji ih ovde....
Tip računala ACPI Uniprocessor PC
Operativni sustav Microsoft Windows XP Professional
Instalirani Service Pack Service Pack 3, v.3180
Naziv matične ploče - IBM 6840QDG
Chipset na matičnoj ploči - Intel Solano i815E
Sistemska memorija - 384 MB (SDRAM)
Zvučna kartica Analog Devices AD1885 @ Intel 82801BA ICH2 -
AC'97 Audio Controller [B-1]
Nakon sto sam instalirao drivere pomocu Driver Genius-a prikazuje
mi se ova greska u Device menager properties-u:
Windows cannot start this hardware device because its
configuration information (in the registry) is incomplete or
damaged. (Code 19)
Probao sam sa System Mechanic, RegCure i Registry Booster-om ali
sve ostaje isto.
Postoji li neki nacin da se rucno sredi registry i kako???
Koji OS imaš???
Koji OS imaš???
...
Operativni sustav Microsoft Windows XP Professional
Instalirani Service Pack Service Pack 3, v.3180
...
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=12454&prodSeriesId=321973&prodNameId=97104&swEnvOID=1098&swLang=13&mode=2&taskId=135&swItem=hd-17950-2
Deinstaliraj taj driver pa pokušaj s ovim, mislim da će raditi, jer čini mi se da ti je taj drajver što ga imaš oštećen...
skini program everest home edition, free je,on će ti reći kako se zove točno zvučna kartica i onda skidaj drivere. Ili probaj ubaciti neku zvučnu i stoposto će ti proraditi .
imam ti ja za prodati.
Ponovo ista poruka i prokleti uzvicnici
Hoce li pomoci update winxp sp3 februar 2009?
Ova slikica je uslikana nakon sto sam poslusao savjet Bellatrix kada sam vidio da ne pali vratio sam stare drivere pomocu backup-a Driver Geniusa pomocu kojeg sam i probao skinuti potrebne drivere i instalirao ih ali pojavljuje mi se opet isti registry problem " Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)"
Znaci stvari sada izgledaju ovako(sreenshot). Posto sam shvatio da je u pitanju registry greska, zanima me da li ce mi pomoci reistanlacija Win XP, ili recimo uninstall XP3 koju trenutno imam, pa ponovno instaliranje. Da li to pomaze sta predlazete.
Očigledno je da imaš nekih konflikata među drajverima... probaj uraditi reinstallaciju windowsa to je ponajbolje riješenje....
Ali ja sam ti u predhodnom postu opisao kako se riješava error code19 ..... pa pokušaj ili jedno ili drugo