Danas sam imao win7 i radio mi zvik ali sam ga maknuo zbog razloga e sada instalirao sam sve drivere xpress,ali zvucna mi nece raditi znaci zvuk mi nece raditi instalirao sam rucno,imam sada win xp Realtek ALC883 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI mi je zvucna ako je tako sam nasao u everestu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sada sam skido sa neta i instaliram ali opet nece :S
Moraš znati model i onda skinuti drivere sa službene stranice.
Jesi siguran da je PCI a ne onboard?
stavi print screen iz everesta.
Danas sam imao win7 i radio mi zvik ali sam ga maknuo zbog razloga e sada instalirao sam sve drivere xpress,ali zvucna mi nece raditi znaci zvuk mi nece raditi instalirao sam rucno,imam sada win xp Realtek ALC883 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI mi je zvucna ako je tako sam nasao u everestu
-za XP prije instalacije audio drivera, moraš instalirati MSov UAA driver za HDA. Najjednostavnije, skini driver sa stranice proizvođača (kompletan) i vjerojatno ima sve u paketu, ili na MS pa skini potrebno (pazi koji SP).
Realtek ALC883 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio
to je definitivno integrirana zvucna kartica.
Cd od ploce i sve instaliraj...
evo ovako... imam problem za zvucnom karticom integrisana je
VIA AC'97 Enhanced Audio Controller *everest* i ne mogu da nadjem drajvere skinuo sam 500 puta i nece da rade!
Pozeljna pomoc XD
msn gagi2@live.com
pozz
Jesi li probao na stranici proizvođača potražiti novije drajvere?
jesam brate moj i nece nesto milsim mozda je i crko out ne znam kako to da proverim
Realtek downloadi..
http://www.realtek.com.tw/DOWNLOADS/
ALC 883,885,888,889A,1200 su HD
Ostali su,nazovimo ih - obični AC97..tipa ALC 662,655,850..itd..
Za Realtek 883 instaliraš HD varijantu drivera..
http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PFid=28&Level=5&Conn=4&ProdID=44
evo ovako... imam problem za zvucnom karticom integrisana je
VIA AC'97 Enhanced Audio Controller *everest* i ne mogu da nadjem drajvere skinuo sam 500 puta i nece da rade!
Pozeljna pomoc XD
msn gagi2@live.com
pozz
Eh,VIA chipset..ovo bi moglo biti malo problematično..pokušaj sa Realtekom AC97 sa stranica gore koje sam naveo,ako ne ide onda ćemo vidjeti dalje. Koja matična je u igri?
Druze jeli bi mogo meni vidjeti driver za zvuk maticna ploca je dell optiplex gx620,a cini mi se gledo sam pomocu everest i zvucnu intel 82801gb ich7 valjda je to ako ti moze pomoci :)