Znaci ovako....frend mi ima jedan problem s kompom...sve je objasnio, ja cu to kopirati, a pc konfu cu napisat ispod...
PC konf:
Intel i5 650 3.2Ghz on Zalman CNPS10X Quiet
Gigabyte ga-h55-ud3h
4 x 2GB DDR3 1333Mhz Mushkin
Ati Radeon HD7750 OC 1GB ddr5
1Tb + 320Gb + 250Gb hdd
SyncMaster XL2370
Evo kako je to on opisao -
Imam glupi problem, koji sam primjetio negdje prije, ne utjece na rad kompa, ali mi poceo ic na zivce.
Znaci komp radi par dana, i ocu ga ugasit jel ga necu koristit pa da bzv ne radi i sve se lijepo pozatvara, pise gasenje ali ne ugasi se potpuno, diskovi, mis, monitor se ugase, ali ventovi od napajanja, proca, grafe i ovi na kucistu ostanu radit?
Probo sam ostavit ovaj disk di mi je win i ponovno ugasit isto je, nove windowse sam stavio isto opet, sto znaci da softverski problem nije? (valjda)
Probo sam danas i bateriju izvadit, stavio unutra, normalno se sve upali i radi, probam ugasit opet ventovi rade, ugasit ga mogu jedino drzeci tipku za paljenje/gasenje par sekundi ili na on/off na napajanju.
Konfa je ova iz potpisa, pa ajmo nagadjajte, di bi mogo bit problem?
Problem s ventilatorima! (nece se ugasit)
- poruka: 3
- |
- čitano: 1.165
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj u control panelu sta ti je stvito pod koju opciju - vezano za sleep , turn of itd i isto to napravi u biosu, provjeri jesu li ti kablovi ispravno spojeni - gasenje u pinove za gasenje - restart u pinove za restart