Problem sa USB 3.0

poruka: 8
|
čitano: 2.998
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Problem sa USB 3.0

Imam ugrađenu USB 3.0 karticu sa 4 porta i na nju priključen usb 3.0 front panel sa 2 porta,e sad sam priključio 2 vanjska hdd USB 3.0 da bi prebacio podatke s  jednog na drugi,međutim problem je u tome što malo kad krene pokazuje neku grešku i obadva nestaju iz "Moje računalo" i tek se pojavljuju nakon resetiranja računala,a na USB 2.o portovima rade normalno,ali je onda brzina očajna.Molim špmoć!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa USB 3.0
soniman kaže...

Imam ugrađenu USB 3.0 karticu sa 4 porta i na nju priključen usb 3.0 front panel sa 2 porta,e sad sam priključio 2 vanjska hdd USB 3.0 da bi prebacio podatke s  jednog na drugi,međutim problem je u tome što malo kad krene pokazuje neku grešku i obadva nestaju iz "Moje računalo" i tek se pojavljuju nakon resetiranja računala,a na USB 2.o portovima rade normalno,ali je onda brzina očajna.Molim špmoć!

A dal si instalirao drivere za usb 3.0?

Pravi je gazda u kog je Mazda
15 godina
odjavljen

instalirao sam,ali mi u upravitelju uređaja kod "via usb 3.0 root hub"  stoji žuti uskličnik.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 17:48 (soniman).
15 godina
odjavljen
Problem sa USB 3.0

U ovome što mi kod njega stoji žuti uskličnik mi u svojstvima piše "ovaj se uređaj ne može pokrenuti ( kod 10)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa USB 3.0

Code 10,neodgovarajuči driveri ili krivi driveri,greška u driverima...Device Manager ne može pokrenuti uređaj(hardwere).

-pokušaj i sa update bios-a,ako nije najnoviji isto

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 18:12 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Problem sa USB 3.0

kako da znam dal mi pc podrzava usb 3.0 i ako da gdje naci drivere? maticna mi je ASRock H61M-VG3

na laptopu npr znam da ima, ali dali i na njemu trebam instalirati usb 3.0 drivere? trazio sam malo po netu ali nisam nasao. laptop je g5045

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 12:39 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
maxy0 kaže...

kako da znam dal mi pc podrzava usb 3.0 i ako da gdje naci drivere? maticna mi je ASRock H61M-VG3

Matična nema USB 3.0 podršku.

maxy0 kaže...

na laptopu npr znam da ima, ali dali i na njemu trebam instalirati usb 3.0 drivere? trazio sam malo po netu ali nisam nasao. laptop je g5045

Treba instalirati sve potrebne drivere kod instalacije windowsa, a da li je to napravljeno ili ne mi ne možemo znati.

Uštekaj neki USB 3.0 uređaj u USB 3.0 konektor na laptopu pa ćeš znati.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
XXX-Man kaže...
maxy0 kaže...

Matična nema USB 3.0 podršku.

maxy0 kaže...

Treba instalirati sve potrebne drivere kod instalacije windowsa, a da li je to napravljeno ili ne mi ne možemo znati.

Uštekaj neki USB 3.0 uređaj u USB 3.0 konektor na laptopu pa ćeš znati.

.. + USB port i konektor 3.0 su standardno plave boje.

.. + može se uštekati bilo koja kombinacija. Ako Win ima drivere za 3.0 (i kontroler) priključivanjem nekog 3.0 na 2.0 port, pojaviti će se poruka o brzini.. tj da se može uštekati na brži port, tako da ni ne treba neka 'mudrost' samo ubosti neki 3.0 uređaj kao flash/hdd.. i to je 'test' dali su driveri instalirani (dali postoji kontroler) bez provjere online.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 14:05 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice