Problem sa slušalicama

poruka: 3
|
čitano: 1.570
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Problem sa slušalicama

Pozdrav, imam jedan kompleksan problem. Pod moj Pc vam piše šta imam tako da vam nemoram tu pisat:)

Nači zvučnici su mi uštekani u integriranu zvučnu karticu, na tipkovnici imam utore za slušalice i mikrofon i u nju sam ušteko od slušalice jackove jer mi ono na prednjoj strani kompjutera nešto ne radi, odnosno sje*ano je:) Stavit cu vam SS da vidite kako mi ih prepozna i to sve. Skype mi se čuje na slušalicama a igrice i ostale pi*darije na zvučnicima, a ja bi želio ovako. Da mi microfon uvijek bude on(isključim ga pomoću prekidača na slušalicama), a slušalice da kad ih uštekam u tipkovnicu da se onda preko njih sve čuje, kad ih ištekam da se čuje preko zvučnika.

Ako neko ima vremena da mi to namjesti preko TV-a, ili da mi samo kaže kako da namjestim:) Pozdrav i hvala unaprijed!

Ovo gore su slušalice a ovo dole su zvučnici. Ovo gore su slušalice a ovo dole su zvučnici.
Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 13:37 (proćerani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Problem sa slušalicama

Automatski nikako, jer imaš dvije zvučne kartice, jednu onboard i drugu u tipkovnici.

So, if God has existed forever...you know, what did he do in his spare time, like, before he made the Earth and everything?
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Re: Problem sa slušalicama
Father_Dougal kaže...

Automatski nikako, jer imaš dvije zvučne kartice, jednu onboard i drugu u tipkovnici.

Pa ne treba tako onda, nekako namjestit da to tako bude, ne treba bit preko tipkovnice.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice