Ovako,instalirao sam nove windowse i imam problem..jednostavno m ine pronađe grafičku..znači na Device manager-u,pod Other Devices mi je Video Controler(VGA Compatible) i ispred toga je žuti upitnik..da li bi se problem samo rješio da instaliram drivere? al problem je u tome što neznam koja mi je grafička unutra(znam da ovo zvuči totalno glupo ali mjenjao sam nekoliko puta grafičku pa više ni sam neznam koja je unutra)..pa eto ako netko zna rješenje neka javi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj skinut gpu-z i mozda ti on otkrije graficku(al sumnjam bez drivera), ili otvori kuciste pa pogledaj nadjes negdje da pise nvidia, ili ati sam skines drivere i instaliras !
piše samo Asus...ali mislim da je Ati-jeva...a nema veze koja serija(broj)??samo da skinem driver?
Ma dovraga skini i ATI i Nvidia drivere prvo probaj ATI instalirat ak nije ATIjeva onda ce ti javit device not found i to je to, onda instaliras Nvidia driver!
Napiše mi ovo tokom instalacije:
Setup was unable to find components that can be installed on your current hardware or software configuration. Please make sure you have the required hardware or software.
zna li netko u čemu je problem??
Skini stranicu od kompa i pogledaj koja je graficka.
koji os imas
pokusaj u device menageru napraviti updatr na zuti upitnik
U device manageru deinstaliraj video adapter, restartaj komp i kad ti nađe novi hardver pusti ga da proba update-at s neta !
U device manageru deinstaliraj video adapter, restartaj komp i kad ti nađe novi hardver pusti ga da proba update-at s neta !
uspijelo,hvala
e ali sad imam drugi problem-nemogu promjenti rezoluciju..stavljena je na 640x480 i Color quality je na lowest 4 bit i nemože se promjenit...
o kojoj se grafi radi ?
Nvidia GeForce 7600 GS
Nvidia GeForce 7600 GS
na stranini od nvidie skini najnoviji driver za tu geafu
Probaj skinut gpu-z i mozda ti on otkrije graficku(al sumnjam bez drivera), ili otvori kuciste pa pogledaj nadjes negdje da pise nvidia, ili ati sam skines drivere i instaliras !
NEK SKINE EVEREST A NE CPU-Z s everestzon more vit sve koponente pojedinačno
sta ti neznas citat napiso sam gpu-z a ne cpu-z
Nvidia GeForce 7600 GS
Link izaberi ovdje grafu serije 7 za OS koji koristis i Download.aj