Problem s procesorom i matičnom

poruka: 8
|
čitano: 1.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s procesorom

Pri čišćenju kompa izvadio sam procesor iz socketa i malo sam krpom zagrabio žice socketa na kojim je ostalo sitnih dijelova krpe koje sam nakon toga izvadio. Sklopio sam sve i upalio komp i ekran nije radio, nakon što sam ga nekoliko puta restartirao i izvadio bateriju s matične proradio je. Nekoliko dana je sve bilo super, te sam jučer pokušao upaliti i opet isto. Izvadio sam neke kabele i opet spojio u matičnu i proradio je. Danas ista stvar, samo sam se mučio jedan sat da ga upalim. Da li zna itko kako da riješim problem? Da li moram kupiti novu matičnu?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 19:50 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Problem s procesorom

kaj si uopće radio krpom po matičnoj? koja ideja....

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Čistio sam ju šta bi drugo

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator

pa ne radi se to krpom za boga miloga...nemogu vjerovat da ti je to palo napamet...možeš matičnu skurit samo tako...

pogledaj da nisu pinovi popigani i dal je sve dobro leglo na svoje mjesto, al najvjerojatnije je gotova...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

A jbg čistio sam kućište izvana pa sam slučajno prešao preko toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A negdje ti je ona mucica koja ti ostaje s krpe zapela i zato ti ne radi. Sve van i temeljito ocistiti. Idealno bi bilo pod kompresor, ako ga nemas, onda neki kist u ruke i malo po malo ces sve ocistiti.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Problem s procesorom
Fićo_CoD 5 kaže...

Pri čišćenju kompa izvadio sam procesor iz socketa i malo sam krpom zagrabio žice socketa na kojim je ostalo sitnih dijelova krpe koje sam nakon toga izvadio. Sklopio sam sve i upalio komp i ekran nije radio, nakon što sam ga nekoliko puta restartirao i izvadio bateriju s matične proradio je. Nekoliko dana je sve bilo super, te sam jučer pokušao upaliti i opet isto. Izvadio sam neke kabele i opet spojio u matičnu i proradio je. Danas ista stvar, samo sam se mučio jedan sat da ga upalim. Da li zna itko kako da riješim problem? Da li moram kupiti novu matičnu?

Mozda da promijenis bateriju s maticne....iako ne vidim zasto bi to bio problem, ali mislim da je to minimalni trosak.....ili ne?

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
15 godina
protjeran
RE: Problem s procesorom
Fićo_CoD 5 kaže...

Bok Fićo!

Mislim da je statički elektricitet uništio procesor. Probaj ono što su dečki iznad mene rekli možda ipak nije statički.

Pozdrav od Ezia! Osmijeh

Ezio Auditore Da Firenze
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice