Problem sa PC ali neznam sa čim

poruka: 41
|
čitano: 6.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Problem sa PC ali neznam sa čim
Kupljeno je sve u djelovima zasebno, windowse cu instalirat piratsku verziju, probat cu sutra s hdmi kablom, a ovo ostalo sve sto si naveo se ne kuzim nista a nebi volio previse prckat po kompu, nazvat cu ih sutra svakako
14 godina

Oteli mi topic 

Uglavnom, update moje situacije: otišlo napajanje. točnije PCIe portovi na modularnom napajanju. 

10 godina

Jel krivac RX480ka?

17 godina
Super sta je ppd garancijom, ja bih ti preporucio da ga odmah das na prodaju i uzmes neko kvalitetnije.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
Magibagi kaže...

Jel krivac RX480ka?

A neznam. Napajanje je kupljeno u 3. mjesecu, radilo perfektno dok nisam rx480 spojio na njega. Po svim testovima i reviewima, kažu 500W minimum za rx480, ja sam imao 650W. Napajanje je odnešeno na servis, sad čekam da naprave dijagnostiku pa da mi jave. Već vidim: "ali gospodine, to napajanje radi savršeno kod nas"  

Patrick_cro kaže...
Super sta je ppd garancijom, ja bih ti preporucio da ga odmah das na prodaju i uzmes neko kvalitetnije.

Debelo sam se iskeširao za novi PC, moram staviti na papir da li si mogu priuštiti novo napajanje. Našao sam u futuri:

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/napajanja/fsp-raiders-650w/

Silver certifikat, single rail. To bi si eventualno mogao priuštiti. Imaš ti kakav prijedlog?  

17 godina
Problem je u tome sta ti napajanje gledas po nazivu i mislis da jento 650w, a ustvari max koji je to napajanje moglo isporuciti je 442w sa bokte pitaj kakvim oscilacijama napona, nigdje na netu nema cak ni review od tog napajanja. Forton hyper 600w bi ti bio sasvim dovoljan cca 450kn
10 godina
quickr kaže...

Debelo sam se iskeširao za novi PC, moram staviti na papir da li si mogu priuštiti novo napajanje. Našao sam u futuri:

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/napajanja/fsp-raiders-650w/

Silver certifikat, single rail. To bi si eventualno mogao priuštiti. Imaš ti kakav prijedlog?  

Imam fortrona, ali 550+ i stvarno nikad problema s njim. Svakako uzmi to da si miran.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 14:15 (Magibagi).
14 godina
Patrick_cro kaže...
Problem je u tome sta ti napajanje gledas po nazivu i mislis da jento 650w, a ustvari max koji je to napajanje moglo isporuciti je 442w sa bokte pitaj kakvim oscilacijama napona, nigdje na netu nema cak ni review od tog napajanja. Forton hyper 600w bi ti bio sasvim dovoljan cca 450kn

Svjestan sam da to "650W" najmanje govori o napajanju, pogotovo kvaliteti ali opet sa druge strane, nisam toliko u tome, niti poznajem terminologiju i brojeve da mogu ocijeniti koje napajanje je dobro koje nije. 

Znam da je bronce certifikat minimum, da je preporučljivo silver ili gold (platinum ako si možeš priuštiti), da se lome koplja oko single rail, multi rail i da prije kupnje odem na PSU output calculator i izračunam minimum "W" za moj PC. To je vrh mojeg znanja oko PSU-a 

17 godina
Ja uglavnom pratim jonnyguru sta se tice napajanja, po meni najbolja stranica za to, a i imas ovdje temu o napajanjima na forumu pa ne mozes fulat
16 godina
Problem sa PC ali neznam sa čim

ma minjaj tu referentnu rx480 sve će ti syebat,malo je njoj 1x 6pin

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

8-pinsko napajanje je. zašto bi bilo malo? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice