Problem s opterećenjem?

poruka: 3
|
čitano: 885
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s opterećenjem?

Znači ovako imam jedan problem koji mi jako smeta,kad igram neke(samo neke) igre pojavi se crno na monitoru i zvuk zatrokira.

Probao sam dosta toga,ali ništa ne pomaže.Usput, čudno mi je sve to jer igrajući Crysis:Warhead ili Assasin's creed na max postavke nema porblema,ali sa shift se to pojavi odma u meniju,a u DAO(dragons age)  na kustomizaciji lika.cak i u pes9 mi se to pojavi,a pojma nemam zasto tamo.

Svejedno je dali igram na  na win xp(64 bit) ili win7(64bit).

Konfa mi je:

matična Asus P5QL PRo

procesor intel core2duo E8400(idle 50C,load 68C)-mjereno u DAO na kustomizaciji likova prije pojavljivanja problema

grafička club3d HD4850(idle 36C,load 60)-mjereno u DAO na kustomizaciji likova prije pojavljivanja problema

napajaje MSI ATX550W

Ram 4gb 800mhz

Sad da li je to mozda do napajanja ili neceg drugog ne bi znao pa vas zato molim za pomoc?

Edit: Promijenio sam napajanje i siguran sam da nije do toga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 18:02 (Miza).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Problem s opterećenjem?
Miza kaže...

Znači ovako imam jedan problem koji mi jako smeta,kad igram neke(samo neke) igre pojavi se crno na monitoru i zvuk zatrokira.

Probao sam dosta toga,ali ništa ne pomaže.Usput, čudno mi je sve to jer igrajući Crysis:Warhead ili Assasin's creed na max postavke nema porblema,ali sa shift se to pojavi odma u meniju,a u DAO(dragons age)  na kustomizaciji lika.cak i u pes9 mi se to pojavi,a pojma nemam zasto tamo.

Svejedno je dali igram na  na win xp(64 bit) ili win7(64bit).

Konfa mi je:

matična Asus P5QL PRo

procesor intel core2duo E8400(idle 50C,load 68C)-mjereno u DAO na kustomizaciji likova prije pojavljivanja problema

grafička club3d HD4850(idle 36C,load 60)-mjereno u DAO na kustomizaciji likova prije pojavljivanja problema

napajaje MSI ATX550W

Ram 4gb 800mhz

Sad da li je to mozda do napajanja ili neceg drugog ne bi znao pa vas zato molim za pomoc?

Edit: Promijenio sam napajanje i siguran sam da nije do toga.

da do napajanja je kažeš da si stavio novo napajanje ovo koje si napisao ili si stavio drugo

pogledaj malo po internetu kakva su napajanja ms-industrial

spusti malo rezoluciju pa probaj igrat pa vidi dal ti opet šteka

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
17 godina
neaktivan
RE: Problem s opterećenjem?
pero35 kaže...

da do napajanja je kažeš da si stavio novo napajanje ovo koje si napisao ili si stavio drugo

pogledaj malo po internetu kakva su napajanja ms-industrial

spusti malo rezoluciju pa probaj igrat pa vidi dal ti opet šteka Ovako stavio sam corsairovo tx650w ,a imao sam ono prije u gornjem postu što je bilo.

Stavio sam umjesto MSI atx550w corsairovo tx650w.

Uglavnom sad mi shift i neke druge igre rade kako treba,osim dragons age s kojim izgleda  ima više ljudi problem.

Još sutra ću malo testirat neke igre i pa ću vidjet.

Edit: Problem s dragons age je riješen tako što samunderlocko grafičku i pomaže zasad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 0:21 (Miza).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice