Danas kad sam došao kući i upali komp, došao je do onog djela gdje piše Windows XP i load-ira se, no to je radio oko dvije minute, pa sam ga resetirao, no nakon reseta krenio se palit i odmah se ugasio, i sada neće uopće da se upali, ne daje nikakve znakove života, onaj led na POWER tipki, na pola sekunde zasvijetli pri prvom pokušaju paljenja ali se ništa ne desi, a nakon prvi put više ni taj led neće da blicne, a kad na napajanje isključim i uključim sa onim prekidačem na njemu, zablicaju svijetla na tipkovnici al samo to, opet se ne pali, i najveća sumnja mi je da je napajanje izgorilo, ali postoji i sumnja da je možda i hard disko izgorio?! Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Heh navjerovatnije napajanje jer da ti je hard izgorio,,onda bi komp mogao upalit i onda bi ti izbacilo grešku boot device missing il tako nešto.
Probaj napajanje stavit direktno u struju,,jer ako imaš neki produžni možda je do toga (ako imaš).
Ako ne onda kupi novo napajanje pa probaj :D
Probo sam sve zivo, osim tog, ev probat ću i to, al ne vjerujem da je do tog, mislim da je riknilo!?
Jesi uspio sta :D
Ako nisi nema ti druge nego uzet novo napajanje :D
Ma ništa, ne gine mi novo napajanje!?
Gle, ako je napajanje otišlo (a 90% da jest), postoji i vjerojatnost da je povuklo i ostalog sa sobom u grob.
Ako je napajanje MS, Codegen ili takvo neko šanse su velike (da je otišla barem jedna komponenta je nekih 60%), ako je Corsair, Fortron, Chieftec, Antec i slični vjerojatno nije povuklo za sobom...
Ne mora biti, kod zadnjih 10 pregorenih shrotexa koje sam mijenjo, sve je bilo ok sa drugim komponentama.
Napajanje je Mod Com Feel II - 500 watt!?
A to sam odma i pomislio, a nista, vidit ce mo kad stigne novo napajanje!?