Problem s mišem

poruka: 5
|
čitano: 3.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Problem s mišem

Ovak,..miš mi se sam miće po ekranu kompjutera kad ga ostavim.

Ujak mi je rekao da je to zbog neravne podloge,..ali i kad ga usmjerim prema stropu isto se sam od sebe pomice na kompjuteru.

Kupio sam ga prije mjesec dana,..havit nezz sad koji,.od 150kn,..mislim mal skuplji mis ce bit bolji.

Jel mozda mis u kvaru ili je nest drugo u pitanju?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s mišem

U postavkama miša,ako si dobio možda cd sa driverima i instalirao ih,pogledaj ako ima što pod kalibracija, pa podesi.Mada miševi inače netrebaju neke posebne drivere.

Jel to kinez?Ako je,vrati ga,ako ti gara još vrijedi,i uzmi drugi ispravan.Možda si baš potrefio,od svih ponuđenih,mačka u vreči{#}.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 20:09 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem s mišem

hmm, možda je optika(ili laser) na mišu ošla, i meni se to znalo događati pa sam promijenio miš {#}

WithSkill
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem s mišem
NeroX kaže...

Ovak,..miš mi se sam miće po ekranu kompjutera kad ga ostavim.

Ujak mi je rekao da je to zbog neravne podloge,..ali i kad ga usmjerim prema stropu isto se sam od sebe pomice na kompjuteru.

Kupio sam ga prije mjesec dana,..havit nezz sad koji,.od 150kn,..mislim mal skuplji mis ce bit bolji.

Jel mozda mis u kvaru ili je nest drugo u pitanju?

Možda imaš nečistoće na laseru? (dlake od mačaka i slično)

13 godina
Problem s mišem

Pozdrav.

Imam bežični kombo tipkovnica i miš Genius SlimStar 8000 ME.

Miš se ne ugasi nakon određenog mirovanja, gašenja kompa i odlaska kompa u Sleep... Može li se to podesiti, da se sam ugasi?

Koristim ga preko ljeta u podrumu sa sekundarnim kompom. U sobi koristim neki S-Box bežični i taj se uredno sam gasi...

Taj Genius komplet sam kupio lani polovan, radi dobro jedino što moram miša gasiti na prekidač...

Hvala.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice