Dakle imam problem s svojim miše RX300 od Logitecha, problem je u tome što mu ne radi srednja tipka ondosno scroll. Ja mogu vrtiti kotačić i ići po internetu i listati stranice, ali ne funkcionira otvaranje taba, moram uprijeti ko konj da bi se tab otvorio i ovaj problem jako iritira, pa ako netko zna rješenje problema neka javi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne kužim baš... kad hočeš tab otvoriti pritisneš srednji i trebao bi se otvoriti, pa ga moraš malo jače pritisnuti ili??
Ako reagira na jači pritisak, onda bi ga trebao otvoriti i provjeriti o čemu je rijeć ili ga odnjeti u servis!
Srednja tipka više ne reagira na pritisak nego ju samo možeš vrtiti, mislio sam da se problem može rješiti driverima ili netko možda ima iskustva pa zna u ćemu je problem, ali hoću reći da ja tipku pritisnem ali tab se ne otvara. Otvoriti ću ga pa pogledati u ćemu je problem.
Otvorio sam ga i niša naročito nisam primjetio, ali me čudi kako kotačićem mogu scrollati, ali ga ne mogu stisnuti, ono vidim unutra da se stisne pekidač od scrolla, ali se niš ne događa, ne kužim?
Jel napravi klik kad ga stisneš ili ga uopće ne možeš stisnuti... nisam još nikad imao pritisak srednjeg za otvaranje taba, ali pogledaj jel uopće srednji na klik ima kakvu funkciju... inače kad u firefoxu stisneš srednjaka onda se pojave one dvije strelice gore-dolje i pomakom miša možeš scrollati... Pogledaj jel je dodjeljeno šta srenjoj tipki, a pogotovo jel ima zadatak otvarati tab!
Čuje se klik, ali neki put uspijem otvoriti tab u firefoxu samo ako stisnem ko konj (prije je išlo bez problema), u Crysisu npr. za korištenje specijalnih moći nano-suita isto sam morao upirati ko konj da se otvori onaj mali izbornik. Otvorio sam miš i nisam uočio ništa sumnjivo, feder je na svom mjestu, scrollanje je normalno stvarno ne kužim šta mu je, bilo bi puno lakše kupovati novi, ali htio sam vidjeti postoji li imalo nade jer je miš odličan.
hmm... ako je to tako kako ti kažeš onda je problem u njemu (fizički). Bez obzira na to čuje li se klik pogledaj kad stisneš ko konj jel se nešto drugo desi, spoji ili sl.