Problem s laptopom - pregrijavanje i RAM

poruka: 5
|
čitano: 1.506
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s laptopom - pregrijavanje i RAM

imam hp proobok 4710s, intel core 2 duo (2.00 Ghz), 4 GB ram-a i 32-bitni os (Windows 7)

problem je u tome sto se gasi kad igram igricie, odnosno pregrijava se. pitanje je koja bi bila najbolja solucija za taj problem.

sljedece je da se od 4 Gb ram-a, koristi samo 2,96 Gb. i pitanje je, naravno, kak to promijeniti.

Beam me on the other side

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Problem s laptopom - pregrijavanje i RAM
Lesbian Robot kaže...

imam hp proobok 4710s, intel core 2 duo (2.00 Ghz), 4 GB ram-a i 32-bitni os (Windows 7)

problem je u tome sto se gasi kad igram igricie, odnosno pregrijava se. pitanje je koja bi bila najbolja solucija za taj problem.

sljedece je da se od 4 Gb ram-a, koristi samo 2,96 Gb. i pitanje je, naravno, kak to promijeniti.

Za ram instaliraj 64-bitni os. Za pregrijavanje pokušaj očistit laptop ako nema garanciju, ili kupi neki od onih hladnjaka za lapove, al neznam kolko to pomaže...

http://dizanje-ratia.info
17 godina
neaktivan

gledala sam ona postolja s ventilatorima, al ne znam nikog ko to ima i dal to zapravo uopce funkcionira...

a za os, hvala. :D

15 godina
Lesbian Robot kaže...

gledala sam ona postolja s ventilatorima, al ne znam nikog ko to ima i dal to zapravo uopce funkcionira...

a za os, hvala. :D

ja ti imam to postolje malo slabije kvalitete ali dosta ga hladi... ako imas paypal naruci neke odavdje: http://s.dealextreme.com/search/laptop%20cooling%20pad

fuck tha police.... dude don't slow down drift that shit !!! =)
17 godina
neaktivan

takve sam i gledala, al na ebayu. :D mislim da budem pokusala s tim...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice