PROBLEM sa laptopom ACER ASPIRE 5542

poruka: 16
|
čitano: 3.275
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Evo kupio sam si laptop ACER aspire 5542

i sada imam 2 igrice na laptopu (minecraft i call of duty 2)

i svaki put kada pokrenem igricu mogu je igrati oko 5 do 10 min i onda mi se ugasi na svakim skoro igricama neznam stvarno u cemu je problem pa molim vas ako netko zna što bi to moglo biti neka se javi!

UNAPRIJED ZAHVALJUJEM

0 0 hvala 0
16 godina
Re: PROBLEM sa laptopom ACER ASPIRE 5542
aftalyfe1506 kaže...

i svaki put kada pokrenem igricu mogu je igrati oko 5 do 10 min i onda mi se ugasi na svakim skoro igricama neznam stvarno u cemu je problem pa molim vas ako netko zna što bi to moglo biti neka se javi!

UNAPRIJED ZAHVALJUJEM

Ja mislism da je pregrijavanje procesora treba zamjenit termalnu pastu i ocistit ga od prasine..

Softwer
16 godina
neaktivan
Softwer kaže...
aftalyfe1506 kaže...

UNAPRIJED ZAHVALJUJEM

Ja mislism da je pregrijavanje procesora treba zamjenit termalnu pastu i ocistit ga od prasine..

Nije procesor nego utječe čipset ako ima interne grafe jer on najviše opterečuje kod igranja igre. Ne preporučan igranje kojim se zahtjeva zahtjevniju igru a smije samo lagani igru.

16 godina

dali ti se ugase igrice ili laptop jer mi je nejasno sta si to napisao

ali slazem se s kolegom software jer moze bit do pregrijavanja.. ako ga drzis u krilu il na nekoj deki dok igras prodab podbacit nesto pod njega da je sa sve 4 strane u zraku jer mozda nema dovoljno ni zraka da ga hladi

13 godina
neaktivan

ugasi mi se laptop

16 godina

moze bit raznih faktora, al najucestaliji je zagrijavanje pa se gasi

skini si program hwmonitor i kad se ugasi opet, upali ga i slikaj da vidimo kakve su temperature

18 godina
odjavljen

Proc na tom lapu moze podnijeti te igre...ali grafika nikako...pod pretpostavkom da imas i3 (2.4 Ghz) i Intel HD 3000 ..( takav sam imao i prodao) Moglo bi ti malo pomoci da kupis neki cooler za lap.. 

Inace kod laptopa umjesto termalne paste se stavlja termalni jastucic/spuzvica..

Moj PC na marketu... :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 18:54 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nocio kaže...

moze bit raznih faktora, al najucestaliji je zagrijavanje pa se gasi

skini si program hwmonitor i kad se ugasi opet, upali ga i slikaj da vidimo kakve su temperature

ok

16 godina

to je vjerujem ovaj laptop

http://www.sajuonline.com/Pages/reviews/acer-aspire-5542g/acer-aspire-5542g-detailed-review-page1.php

jer nisam naso nijedan laptop te marke i tog imena sad s tom grafom tak da ti prica ne stoji bas..

na tom laptopu bi trebala bit ATI Mobility Radeon™ HD 4570 with 512 MB of dedicated DDR3 VRAM

13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 19:14 (aftalyfe1506).

0 0 hvala 0
16 godina

hmm pa covjece pogle te temperature, 100°

nije ni cudo sta ti se gasi

to ti je novi laptop il stari?

13 godina
neaktivan

godinu dana star

16 godina
neaktivan

Prilično su visoki!!!!! Koliko je star laptop i jel novi i dali ima garanciju. Ovo previsoka temperutura treba što prije riješit, ak laptop ima garanciju tada odnesi na servisi rečeš da laptop prejako zagrije. Oni če ti pogledat i očistit po potrebi.

16 godina

otvori ga i ispusi od prasine istavi novu pastu na procesor, jer ovo su nenormalno visoke temperature

13 godina
neaktivan

ok

13 godina
neaktivan
Nello kaže...

Prilično su visoki!!!!! Koliko je star laptop i jel novi i dali ima garanciju. Ovo previsoka temperutura treba što prije riješit, ak laptop ima garanciju tada odnesi na servisi rečeš da laptop prejako zagrije. Oni če ti pogledat i očistit po potrebi.

ima garanciju

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice