Problem s konfom...

poruka: 7
|
čitano: 1.140
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem s konfom...

Dakle radi se o:

asrock 870 exterme3

phenom x4 965

4gb rama

2x1tb disk, 500gb disk

radeon hd5750

Problem je slijedeći: Instalirani su Win 7 (32bit) na zasebnu particiju od 100gb na jednom od 1Tb diskova. Svi driveri su up to date. E sad nakon što se komp ugasi i recimo slijedeći dan upali kod bootanja windowsa dođe do restarta, ponekad checkira disk i radi repair....pa proradi pa se resetira...recimo radio je 24h bez beda i onda sam ga ugasio vratio s posla upalio i fali mu dll i moram reinstall windowsa. napravim to odem spavat danas upalim BSOD pa se resetira pa nakon nekog pokušaja digne windowse. Da napomenem da je isti problem bio i kad su win bili instalirani na drugom disku...

šta da radim???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s konfom...
lars82 kaže...

Dakle radi se o:

asrock 870 exterme3

phenom x4 965

4gb rama

2x1tb disk, 500gb disk

radeon hd5750

Problem je slijedeći: Instalirani su Win 7 (32bit) na zasebnu particiju od 100gb na jednom od 1Tb diskova. Svi driveri su up to date. E sad nakon što se komp ugasi i recimo slijedeći dan upali kod bootanja windowsa dođe do restarta, ponekad checkira disk i radi repair....pa proradi pa se resetira...recimo radio je 24h bez beda i onda sam ga ugasio vratio s posla upalio i fali mu dll i moram reinstall windowsa. napravim to odem spavat danas upalim BSOD pa se resetira pa nakon nekog pokušaja digne windowse. Da napomenem da je isti problem bio i kad su win bili instalirani na drugom disku...

šta da radim???

jesi li provjeravao hard disk?? HDTUNE 

jesi možda razmišljao o Windowsima 64bit jer imaš 4 gige rama??

''Znam da ništa ne znam.''
16 godina
Provjerit ću disk...ali ista stvar je bila dok su win bili na drugom disku..bili su i 64bit win isto se događalo...javim rezultate testa
15 godina
neaktivan
lars82 kaže...
Provjerit ću disk...ali ista stvar je bila dok su win bili na drugom disku..bili su i 64bit win isto se događalo...javim rezultate testa

a sad dolazi ono može biti ram, može grafička, napajanje... aj probaj jošmemtest

''Znam da ništa ne znam.''
16 godina
Problem s konfom...

evo konačno uhvatio vremena....dakle napravio sam update BIOSa i nakon toga više ne dobivam BSOD....ali kod instalacije windowsa sam morao poištekati sve diskove osim onog na kojeg instaliram inače instalacija nije htjela proći....sada sve šljaka kolko toko ok osim šta dobivam CRC greške na RAR datotekama..i na skinutima od prije i na novima......

0 0 hvala 0
16 godina

i gad se opet srušio nakon par dana!! grrrrr. ništa slijedi testiranje sve kako uhvatim vremena

16 godina
Problem s konfom...

Uf konačno se riješio svih obaveza pa istestirao komp.

Dakle: HDD OK, MEM test OK, napravljen update BIOSa, jedan dan radi normalno drugi dan samo javlja BSOD...

Kolike su šanse da je problem u VGA?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice