Problem sa ikonicama

poruka: 3
|
čitano: 3.058
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa ikonicama
pitanje

Ovako, imam 1 mali problem koji bi volio rješit jer me malo živcira...svagdje sam tražio, ali nisam uspio naći rješenje pa ajde malo pomoći, sigurno se našlo tu takvih koji su imali tog problema i onih koji ga zanju rješit u djeliću sec...:)

Bio sam si probno instalirao Vistu transformacijski paket,i nakon instalacije i uninstalacije su mi se ikonice na desktopu, i nekim folderima/dokumentima raširili, razdvojili...uglavnom, puno je veći razmak između njih (ne oni koji se nižu od gpre prema dolje, nego oni koji se razdvajaju lijevo i desno), i imena ikonica su totalno u jednom redu, jer inače ak je duži naziv znaju bit u 2-3 reda,i stisnutije su ikonice, milsim onak inače normalno kak treba biti, a meni sad ta 3 reda skoro pol ekrana zauzimaju, pa može malo pomoći ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa ikonicama
prihvaćeno rješenje

na Desktopu desni klik > Properties > Appearance>Advanced>Item: Icon/Icon Spacing(hor)/Icon Spacing(ver) - naštelaj kako ti odgovara

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa ikonicama
autorov komentar

Puno hvala, stvar rješenja,znam da je neka banalna stvar, nisam uspio nać to gdje se naštimava razmak između ikonica, al et, zato imam vas kao pomoć...:)

Jer ovako mi je bilo,primjer = 3  reda:

_    _    _

_    _    _

_    _    _

_    _

_    _

A trebam da bude normalno,što sam rješio:

_  _  _

_  _  _

_  _  _

_  _

_  _