Problem sa HDD-om

poruka: 5
|
čitano: 1.411
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Problem sa HDD-om

Dok sam prebacivo slike sa mob-a na komp s ciljem da arhiviram sve na jedno mjesto komp mi je sam od sebe zakocio i samo izbacio onaj error "not respording" !!!

Nista nisam mogao kliknut, pa sam sacekao par minuta da vidim sta ce se desit i pojavila mi se je plava podloga i ucitava neke brojeve i znakove ( koliko sam skonto, to je nesto iz bios-a ).

Nakon toga mi se je ugasio komp, i kad sam ga ja opet pokrenuo doslo je do ovog na slici :)

Ubacim cd od windows-a i prikazuje mi HDD cist ko suza, ko da se je sam formatiro i sve sklopio u jednu particiju, inace imao sam 2 particije C i D ... na C mi je bila sva arhiva i sve, a na D samo sistem ... 

pokrenuo sam instalaciju windowsa na C ( jednu particiju od 300GB ), i normalno ga je instaliralo, sve radi bez problema al me zanima sad da li je HDD ostecen ? kako to provjerit ? mogu li se kako vratit podatci sa C particije prije pada sistema ???

0 0 hvala 0
13 godina
Problem sa HDD-om

Hard disk sentinel ce ti pokazati "zdravlje" diska

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa HDD-om

Vrlo vjerovatno windowsi su naletili na neki bad sector i jednostavno prestali respondat, isto tako sje*** master boot record zapis pa windows nije htio bootat.

Najbolje je disk testirat iz nekakvog live okruzenja tipo hirens live cd-a pa ic sa "Victoriom" ili MHDD-om(disk mora bit u IDE modu u biosu za takvo testiranje) da vidis zdravlje diska.

Podatke mozes izvuci isto sa razno raznim toolovima(paragon ima prilicno dobre stvari) ukoliko particija nije low level formatirana, onda pisi kuci propalo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa HDD-om

Što se tiče podataka(da ih vratiš),tu si sam zeznuo stvar.Da si OS imao na "C",a arhivu na "D", što je normalno,sada si ti napravio reinstal na "C" particiji,a ne na "D".A kod instal si to mogao podesiti,ostaviti particiju sa arhivom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem sa HDD-om
lukabo kaže...

Što se tiče podataka(da ih vratiš),tu si sam zeznuo stvar.Da si OS imao na "C",a arhivu na "D", što je normalno,sada si ti napravio reinstal na "C" particiji,a ne na "D".A kod instal si to mogao podesiti,ostaviti particiju sa arhivom.

znaci ukratko da sam s*ebo stvar, i da od povracanja arhive nema nista :S

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice