Problem sa DVD przacem

poruka: 8
|
čitano: 2.060
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa DVD przacem

pozdrav! rijec je nekoj "lijevoj" marki przilice NU Cool dakle ucitaje CD i DVD normalno, ali kada zelim da sprzim nesto na DVD ne ide, probao sam sa 10tak prazni dvd medija, jednostavno ga izbaci i trazi novi prazan dvd medij, a dok CD sprzim bez problema, sad mi nije jasno kako przi CD a DVD nece...detaljnije rijec je o NU DVDRW DDW 081, pokusao sam naci neke drivere,firmware na netu ali bez uspijeha... u cemu bi mogao biti problem...

0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa DVD przacem

jesi li gledao ma plus minus standard

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa DVD przacem

...sa kojim programom pokušavaš pržiti...sumnjam da je problem u plus ili minus standardu, jer danas svaki

uređaj podržava oba standarda, ali to možeš lako provjeriti u software-u za snimanje....

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa DVD przacem

Ako je SATA uredjaj nadji si SATA drivere il novi Firmware..naime imam neki novi LG koji nije htio prziti na XP-u SP2 i tako..kad sam XP SP3 sata integration nasao sve radi..i sad na Win7 sve idealno Smijeh

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa DVD przacem

izgleda je DVD+R/DVD+RW standard :S dok sam ja pokusavao sa DVD-R medijima... xD a postoji neki firmware 082 (ovaj kod mene je 081) i onda moze da przi na oba standarda, samo sto nemogu nigdje naci taj firmware, nadjem link za taj fimware sa njihove oficijalne stranice ali link ne radi...:SS

16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

jesi li gledao ma plus minus standard

izgleda je DVD+R/DVD+RW standard :S dok sam ja pokusavao sa DVD-R medijima... xD a postoji neki firmware 082 (ovaj kod mene je 081) i onda moze da przi na oba standarda, samo sto nemogu nigdje naci taj firmware, nadjem link za taj fimware sa njihove oficijalne stranice ali link ne radi...:SS

16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...sa kojim programom pokušavaš pržiti...sumnjam da je problem u plus ili minus standardu, jer danas svaki

uređaj podržava oba standarda, ali to možeš lako provjeriti u software-u za snimanje....

pokusavam sa nerom 6, ali mislim da nije u programu jer sam pokusao i sa ashampoo...problem je u standardu izgleda da je ovo +RW/R

16 godina
neaktivan
Problem sa DVD przacem

imam problem s jednim DVD-jem. stalno kad ga stavim u DVD pržač, neće da se pokrene. Nikako da mi učita DVD, a ispod DVD-a piše na my comuteru da je file system UDF(šta to znači).

db
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice