Problem sa cjelokupnim hardwerom

poruka: 3
|
čitano: 2.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle ovako,u komp kad uštekan dva uređaja na IDE kabel radi slave kanal,ali master nikako ni za koji uređaj,a kada se opet normalni HDD-sa sustavom ušteka na slave piše ono reboot and select proper device...isto je i kada uštekan taj issti HDD i cd reader,sad nije mi jasno je li problem u IDE kontroleru ili u tom HDD-u koji mi nešto blokira,bio je jedan mali incident,naime ja san bio u njemačkoj a komp je bio rastavljen i moj ćaća i brat su ga tili sastavit i čak su i uspili ali jedina greška je što su uštekali 2 utičnice iz napajanja utrplali u jedan HDD,začudo komp je radio i disk je bio ok,ali od tada komp se pali 20 minuta(ako se upali)boot screen 8 minut-please reboot...-možda upali XD

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa cjelokupnim hardwerom

Provjeri master/slave postavke u BIOS-u i master/slave jumper-e na uređajima koje želiš priključiti na IDE.

Pozdrav!

15 godina
neaktivan

Bojim se da je problem u napajanju,možete li mi reći kakva je kvaliteta LC napajanja koje se povoljno može nabaviti u LINKSU

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice