Problem s AVerMedia TV karticom na laptopu

poruka: 3
|
čitano: 1.955
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem s AVerMedia TV karticom na laptopu

Pozdrav, imam AVerMedia HC81R PCI-e Hybrid DVB-T koja je do jučer radila normalno na starom Win 7 x64..

Danas sam reinstalirao windowse (i stavio Win 7 SP1 x64) i nikako da uspostavim da navedena kartica proradi (točnije onda radi, ali na originalnim driverima i starom programu koje sam dobio na CDu uz karticu).
Skinuo sam novi program i nove drivere sa njihove AVerMedia stranice i ne može naći ni jedan program.
Na starom radi ali ne onako kao prije, imam programe i mogu gledati ali mi svi rubovi na prozorima u windosu promijene boju u sivu kao i startna traka "posivi" kada upalim

program.

Probao sam kombinirati stare drivere i novi program ali isto ništa.

Ako netko ima istu kraticu ili sličnu i zna riješenje neka pomogne!?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s AVerMedia TV karticom na laptopu

I ja imam sličan problem. Ne nalazi mi DVB-T programe, a na laptopu sa 32-bit uredno nađe. Ima tko kakav savjet?

http://bambytalica.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Re: Problem s AVerMedia TV karticom na laptopu
B4sic! kaže...

Pozdrav, imam AVerMedia HC81R PCI-e Hybrid DVB-T koja je do jučer radila normalno na starom Win 7 x64..

Danas sam reinstalirao windowse (i stavio Win 7 SP1 x64) i nikako da uspostavim da navedena kartica proradi (točnije onda radi, ali na originalnim driverima i starom programu koje sam dobio na CDu uz karticu).
Skinuo sam novi program i nove drivere sa njihove AVerMedia stranice i ne može naći ni jedan program.
Na starom radi ali ne onako kao prije, imam programe i mogu gledati ali mi svi rubovi na prozorima u windosu promijene boju u sivu kao i startna traka "posivi" kada upalim

program.

Probao sam kombinirati stare drivere i novi program ali isto ništa.

Ako netko ima istu kraticu ili sličnu i zna riješenje neka pomogne!?

Hvala!

Pogledaj u device manager ak su tamo žuti uskličnik ako jesu klikni na windows update jer se on sam pronađe i instalira se.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice