Pomoć!
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.203
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hmmm Možda Virus je skini Anviru instaliraj pa skeniraj ako je sve ok onda je sustav smrdan pa ti ne gine reinstalacija cijelog OS a svakao javi što si učinio glede problema
Evo i Link od Avire da ju skineš
Avast ti nije Neki Antvira je sigurnija i Preciznija i ima real time protection što mislim da avast nema ti odluči
Javim rezultate :D :/
E na Slici sam primjetio da ti windows update aktivan ona žuta ikona u desnoj radnoj traci možda se nešto instalira pa misliš da nešto nije u redu ti crni prozori su ti zapravo naredbeni redci i znaju se pojavit ako windows nešto instalira a kad prođe instalacija oni sami jednostavno nestanu zapravo klikini na tu ikonu widi jer i koji update aktivan i preuzet ako je preuzet već samo klikni na install jer windows ćete baš nakon svakog restarta podsjećati da instliraš preuzeti update
Ako windowsi nisu original nemoj puštat update, samo ćeš zakomplicirat stvari. Počisti smeće CCleanerom, defrag, full scan avastom i pod start > run upiši msconfig, odeš na startup tabi gledaj šta ti se ne treba palit kada upališ računalo. Siguran sam da skype i ostala sranja možeš upalit i sam kada ti zatrebaju, a ne da se pale zajedno sa startupom svaki put.
U dogledno vrijeme - nabavi oriđiđi windowse ako ikako možeš, i to 7icu. Iako, sudeći po broju programa u taskbaru i vjerovatno jedno 30 procesa viška, trebaš naučit održavat windowse stalno, a ne samo kada "baš nešto neće, upomoć!".