Pomoć!

poruka: 8
|
čitano: 1.203
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć!

Oprostite zbog otvaranja nove teme, nisam znao gdje napisati. Ovako, od jednom na laptopu mi se pojavilo ovo kao na slici!? Moze li mi tko pomoći da uklonim. Ovakvih prozora mi se otvori 144 kad upalim racunalo i sustav se podigle. Točno kao na slici.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 10:26 (chatpack).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć!

Hmmm Možda Virus je skini Anviru instaliraj pa skeniraj ako je sve ok onda je sustav smrdan pa ti ne gine reinstalacija cijelog OS a  svakao javi što si učinio glede problema

Evo i Link od Avire da ju skineš

http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus

13 godina
neaktivan
imam avast! mislim da je i on dobar, da skeniram onda cijeli comp.? :O :/
15 godina
neaktivan

Avast ti nije Neki Antvira je sigurnija i Preciznija i ima real time protection što mislim da avast nema ti odluči

13 godina
neaktivan
hmmm... ok, prvo ću pokušati s Avastom, pa cemo vidit :)
Javim rezultate :D :/
15 godina
neaktivan

E na Slici sam primjetio da ti windows update aktivan ona žuta ikona u desnoj radnoj traci možda se nešto instalira pa misliš da nešto nije u redu  ti crni prozori su ti zapravo naredbeni redci i znaju se pojavit ako windows nešto instalira a kad prođe instalacija oni sami jednostavno nestanu zapravo klikini na tu ikonu widi jer i koji update aktivan i preuzet ako je preuzet već samo klikni na install jer windows ćete baš nakon svakog restarta podsjećati da instliraš preuzeti update

13 godina
neaktivan
eee, znam, ali kad instaliram onda mi prepozna da nije originalan windows. Ali evo pokusat cu i to... Vidiš, može biti i do toga, nisam ni razmišljao ;)
16 godina
neaktivan
Pomoć!

Ako windowsi nisu original nemoj puštat update, samo ćeš zakomplicirat stvari. Počisti smeće CCleanerom, defrag, full scan avastom i pod start > run upiši msconfig, odeš na startup tabi gledaj šta ti se ne treba palit kada upališ računalo. Siguran sam da skype i ostala sranja možeš upalit i sam kada ti zatrebaju, a ne da se pale zajedno sa startupom svaki put. 

U dogledno vrijeme - nabavi oriđiđi windowse ako ikako možeš, i to 7icu. Iako, sudeći po broju programa u taskbaru i vjerovatno jedno 30 procesa viška, trebaš naučit održavat windowse stalno, a ne samo kada "baš nešto neće, upomoć!". 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice