Pomoć sa mojim prastarim računalom

poruka: 5
|
čitano: 957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć sa mojim prastarim računalom

posjedujem stari komp.  MB Asus A7N8, procesor AMD Barton 2,5, 350gb hard,2gb ram, grafička ati 1650 pro itd. želi bih reinstalirati windowse, ali postoji jedan problem. Za instalaciju windowsa moram u toku instalacije učitati sata raid controler drivere za hard, koji ne postoje u biosu, već se učitavaju sa floppy diska. Problem je u tome što je floppy disketna jedinica ispustila dušu. iste drivere imam na hardu i CD i stiku, ali ne znam kako ih učitati na hard. Znam da je jednom u nekom od starijih brojeva buga bilo opisano kako iste drivere integrirati u windowse ili nešto slično. Molio bih nekakvo objašnjenje ili pomoć za rješavanje problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć sa mojim prastarim računalom

nLite

Skini ,instaliraj ,pokreni! Postupak je vrlo jednostavan!

Samo moraš znati da sa tako slipstreamanog diska nećeš moći pokretati Recovery konzolu ,ako ti ikad zatreba!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
neaktivan
havala na pomoći. Instalacija uspjela.
17 godina
kizo2703 kaže...

nLite

Skini ,instaliraj ,pokreni! Postupak je vrlo jednostavan!

Samo moraš znati da sa tako slipstreamanog diska nećeš moći pokretati Recovery konzolu ,ako ti ikad zatreba!

Koristio sam nLite i to sve klapa, nego me zanima zašto ne možeš koristiti Recovery ako napraviš slipstreaman disk, gdje je problem?

16 godina
neaktivan

Zato jel (iz nekog razloga ,valjda digitalni potpis) Recovery radi samo na original cd-ima i kopijama koje nisu mijenjane!

Ista je stvar i s Vistom i Sedmicom!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 20:42 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice