Phy memory low

poruka: 5
|
čitano: 418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Phy memory low

Ukratko ctrl+alt+del -> performance i dole Physical Memory i Free je 0 ili jako mal. Znaci nikako da ovaj Cached ne ispusti. To mi se dogodi kada npr igram igre i nakon 5-6-10 sati i Free ostane na 0 ili ima manje od 1000. Uradim restart sve super. Osjecam kao da komp uspori kada tako bude. Ovo mi je bilo i na starom kompu, stvari koje su mi ostale od starog kompa su hard i memorija. Ima li načina da hard ugasim pa opet upalim čisto da vidim jeli sve radi kako treba kad je taj hard ugašen?

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Phy memory low

Tako treba bit, Superfetch odradjuje svoj posao.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Phy memory low

Pa zar se nebi trebala vratiti 100% cache memorija? Ako mi igra uzme 2000, zašto ne vrati 2000? Npr konvertam video sat vremena i padne mi na što ja znam recimo 200 i nakon konvertanja ne vrati se.

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 14:00 (TheThing).
14 godina
Phy memory low

Windows 7 ucitava cesto koristene programe u RAM.Sve dok ne upalis neki drugi program taj ram ce biti "rezerviran",u slucaju da želis pokrenuti isti program on ce se brze upaliti itd...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 14:05 (ivanzu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Phy memory low
TheThing kaže...

Pa zar se nebi trebala vratiti 100% cache memorija? Ako mi igra uzme 2000, zašto ne vrati 2000? Npr konvertam video sat vremena i padne mi na što ja znam recimo 200 i nakon konvertanja ne vrati se.

Ne, ne bi.

Memorija koja nije u upotrijebi = beskorisna memorija. Cache se prazni munjevitom brzinom, i čim nekoj aplikaciji zatreba memorije, dio cachea će biti oslobođen i prenamijenjen. Ako ponovno zatreba memorije onda će se to ponoviti, tako dugo dok sav cache nije ispražnjen.

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice