Novo racunalo

poruka: 5
|
čitano: 1.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
Novo racunalo

pozz, narucio sam sinu racunalo koje treba sutra stici ali supruga se upalila da monitor nece biti kompatibilan sa racunalom i da ne ce radit kako treba, da monitor treba biti IPS, ili TK, da nema dobru rezoluciju i sta ja znam sta sve ne pa cak da nece ni radit kako treba, da bi trebao biti procesor i5 ili i7 za taj monitor ili ryzen5. uglavnom ovo je pc i ostalo sta dolazi pa me zanima jeli to ok ili treba uzimat drugi monitor

...racunalo INSTAR Gamer Hurricane, intel core i9 9900 up to 5.0GHz, vodeno hlađenje, 16GB DDR4, 1TB NVMe SSD, NVIDIA GeForce RTX3060 12GB, no ODD

Monitor Acer 27ˇ"ED270Xbiipx,UM,HE0EE.X01, VA, Gaming,AMD Adaptive sync 240Hz, 1ms, 2xHDMI DP, Zakrivljeni 1500R,Zvučnici, FULL HD

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Novo racunalo

Monitor je overkill. Bolje bi bilo 1440p i 144 hz. Oštrije je, a 240 hz je ionako previše za tu grafičku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2021 21:18 (pqweasdyxc).
4 godine
neaktivan

uglavnom ne trebam mijenjat nista, moze i ovo jer se ne razumijem previse u racunala, sluzit ce svrsi i ovaj a ne da je slabo ili sta ja znam za ovu graficku i procesor

14 godina
gogim kaže...

Sve je u redu, treba spojiti i uživati.

Vidim da računalo dolazi bez windowsa, znači da isti treba instalirati, podesiti, Instar Informatika nudi i tu opciju uz nadoplatu.

AMD/Intel ljubitelj/mrzitelj, ovisno kakav mi je dan. :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2021 21:31 (Valentin17).
4 godine
neaktivan

sve sam uzeo, instalirat ce windowse, uzeo sam i miš i tipkovnicu, tako da sve u kompletu dolazi da zamijeni PS

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice