Pozz ljudi,molim pomoć hitno jer google ne pomaže nimalo.
Imam HP compaq nw 8440,windows xp,sp2,uredno je napravljena wireless konekcija,preko kabela nema nikakvih problema sa spajanjem na net.Router mi je Samsung gigaset sx 763,uredno omogućena wireless mreža,na kompu mi je isto xp ali sp3.Kad preko laptopa traži mreže pojavi se par mreža,među kojima i moja.
Na ostale mreže mi omogućava spajanje bez ikakvih problema(kad pogodim lozinku),ali kad se idem spojit na svoju mrežu nakon što krene spajanje izbaci mi objašnjenje da mreža više nije u dometu,da je pokušam pronaći ponovo.
Nakon što refresham traženje mreže,isti problem,pronađe je,par trenutaka se spaja a onda opet isto,mreža vviše nije u dometu....try again.Da napomenem,mobitel mi se uredno spaja bežično.
Kaže čovjek u T-comu da je možda problem što na kompu imam xp sp3,a na laptopu xp sp2...čovjek ispod mene ima također sp3 pa mi se laptop uredno spaja na njegovu mrežu(ali je slab signal da bi je koristio,neće da otvara stranice) tako da mi je to objašnjenje čudno.
Molim vas pomozite jer sam izludio više ova dva dana.
P.S.samo nemojte predložit da na laptop instaliram sp3 za xp,jer sam pokušavao jučer cijeli dan al ne da se izbrisat neki RDP Mui Pack,preko kojeg ne može ići sp3(xp na laptopu je oriđiđi).
Hvala.