Napunjen HDD Particije

poruka: 3
|
čitano: 690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Napunjen HDD Particije

Pozz..

ovako imam HDD od 500 GB i gore je popunjena vecina , to jest imam nekih 90 GB slobodnoga prostora, a trebao bi formatirati PC , neam drugi HDD ... Dali sad postoji neka mogucnost da sa istog HDD-a napravim particiju od tih slobodnih mijesta. ? 

Hitno mi je ! 

Hvala 

Finger Up :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Napunjen HDD Particije
razermario kaže...

Pozz..

ovako imam HDD od 500 GB i gore je popunjena vecina , to jest imam nekih 90 GB slobodnoga prostora, a trebao bi formatirati PC , neam drugi HDD ... Dali sad postoji neka mogucnost da sa istog HDD-a napravim particiju od tih slobodnih mijesta. ? 

Hitno mi je ! 

Hvala 

Gospodine, preporučio bih da pokušate sa MyComputer > Manage > Storage > DiskManagement > Shrink Drive.

Naravno to je riješenje za prvu pomoć, siguran sam da će te biti u stanju oslobiti particiju od 30-40GB na svom računaru kako bih mogli formatirati.

Kasnije jedino stvarno riješenje je da prenesete sve podatke na drugi disk i taj što imate ponovo formatirate cijelog, kako bi se sektori bolje raspodijelili i imali disk koji bolje radi.

Nadam se ipak da će se neko malo iskusniji pridružiti ovoj temi i dati bolje riješenje, u svakom slučaju, puno sreće.

13 godina
Napunjen HDD Particije

Hvala na brzom odg. Pokusati cu pa javim . Hvala 

Finger Up :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice