NAPAJANJE je li problem?

poruka: 4
|
čitano: 881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NAPAJANJE je li problem?

bok ekipa evo ima par dana imam problema s kompom, naime stalno mi se događa da neki hardware ne vidim, tj pri jednom paljenju nema jednog diska, pri drugom pržilice nema, a pri trećem grafička blokaje...ja sad mislim da je problem u napajanju tj ne može pogoniti hardware u računalu...

ovako izgleda moje računalo:

Gigabyte GA-x38-DQ6

quad q6600 2.4 ghz

4 gb ddr2

nvidia gts 8800

2x1tb hdd raid 0 wd black

2tb hd wd green

550gb seagate

320 gb seagate

lg blu ray pržilica

lg dvd

i barem po meni krivac ANTEC 550 w napajanje

win 7 64

komp mi služi za video obradu itd...

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: NAPAJANJE je li problem?

Ako ti je do sada radilo ok nebih rekao da je problem u napajanju probaj da testiras stabilnost sistema ako ne uspijes pokreni sistem sa linux live cd-om pa provjeri sa njim jel sve u redu sa hardverom.Mozda ti windows otkazuje virusi ili nesta trece.

16 godina
neaktivan

mislim da u windowsima nije problem jer su original kao i antivirus program (avira ali full verzija), sve mi se uredno updata...možda je u biosu problem ali me ne znam je li pametno update-at bios dok je stara instalacija ne kompu...jer na raid-u(na kojem su mi windowsi) imam 700 gb videa koji ne mogu kopirat dok ga ne dovršim(neke cake s video programom)...

17 godina
gugibug kaže...

bok ekipa evo ima par dana imam problema s kompom, naime stalno mi se događa da neki hardware ne vidim, tj pri jednom paljenju nema jednog diska, pri drugom pržilice nema, a pri trećem grafička blokaje...ja sad mislim da je problem u napajanju tj ne može pogoniti hardware u računalu...

ovako izgleda moje računalo:

Gigabyte GA-x38-DQ6

quad q6600 2.4 ghz

4 gb ddr2

nvidia gts 8800

2x1tb hdd raid 0 wd black

2tb hd wd green

550gb seagate

320 gb seagate

lg blu ray pržilica

lg dvd

i barem po meni krivac ANTEC 550 w napajanje

win 7 64

komp mi služi za video obradu itd...

hvala

Napajanje sigurno nije problem ak je ispravno, nekaj drugo tu ne štima na kojem disku imaš instalirane Windowse zapravo.{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice