Znaci ovako kupio sam nove komponente i uzeo sam si novu MSIevu grafu...HD 6670...i uglavnom kad pokrecem programe ili filmove sve super..al kad pokrenem bilo koju igricu kaze mi.. da mi fali neki msidcrl40.dll..molim pomoc oko toga :O jer stvarno ne razumijem..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vec ucinjeno...nisam jedan od onih koima se to neda...ako neces pomoc makni se odavde...pitam kao normalna osoba..jer mi pomoc treba...
->Update drivera za grafičku, čipset, zvučnu.
-zadnji bios za matičnu (reda radi, ne utječe na probleme s dinamički vezanim bibliotekama).
--Update DirectX-a http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35
=>Tura s TuneUP Utilities 2011 (One click maintanance, registry cleaning, registry defrag, optimizations, ...).
==>Uklanjnanje napasnika puetm SuperAntiSpyware i MalwareBytes Anti-malware
===>defragmentacija diska ugrađenim Windows defragmenterom (samo ako su Win7)
hvala puno..ali mi nije jasno kako se ista moglo desit kad sam danas dobio djelove...stavio u kuciste i samo stavio windowse i to je to...
Baš zato što si friško stavio Windowse i jest moguće da nešto nisi instalirao ili ažurirao. Događa se i najboljima.
Istina...evo sad sve super radi..hvala na pomoci :)
skinuo sam msidcrl40.dll fajl sa neta i samo ga bacio u instalirane drivere od grafe..al sto se tice toga jedini problem je ispocetka bio kod Fallouta 3 kod nijedne druge igre...al ovo sam napravio za svaki slucaj...
a sad problem kod svake igrice.... imeigrice.exe has stopped working? close program? zasto sad pak to?
Zato jer nije u mom iskustvu nije pametno nativne .dll fileove skidat s neta. Trebao si otkrit otkude je taj file i reinstalirat program.
Ti se jos nesto rusi ili samo igre? Imas najnoviji catalyst?
samo jedna igra..sve druge rade ko podmazane...zadnja verzija 11.8 skinuta sa amdeove stranice...