MSI grafa problem

poruka: 13
|
čitano: 1.870
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
MSI grafa problem

Znaci ovako kupio sam nove komponente i uzeo sam si novu MSIevu grafu...HD 6670...i uglavnom kad pokrecem programe ili filmove sve super..al kad pokrenem bilo koju igricu kaze mi..  da mi fali neki msidcrl40.dll..molim pomoc oko toga :O jer stvarno ne razumijem..

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MSI grafa problem
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MSI grafa problem

vec ucinjeno...nisam jedan od onih koima se to neda...ako neces pomoc makni se odavde...pitam kao normalna osoba..jer mi pomoc treba...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
MSI grafa problem

Klik.Imas problema sa win registryem.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 1
17 godina
MSI grafa problem

->Update drivera za grafičku, čipset, zvučnu.

-zadnji bios za matičnu (reda radi, ne utječe na probleme s dinamički vezanim bibliotekama).

--Update DirectX-a http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35

=>Tura s TuneUP Utilities 2011 (One click maintanance, registry cleaning, registry defrag, optimizations, ...).

==>Uklanjnanje napasnika puetm SuperAntiSpyware i MalwareBytes Anti-malware

===>defragmentacija diska ugrađenim Windows defragmenterom (samo ako su Win7)

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
MSI grafa problem

hvala puno..ali mi nije jasno kako se ista moglo desit kad sam danas dobio djelove...stavio u kuciste i samo stavio windowse i to je to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MSI grafa problem

Baš zato što si friško stavio Windowse i jest moguće da nešto nisi instalirao ili ažurirao. Događa se i najboljima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MSI grafa problem

Istina...evo sad sve super radi..hvala na pomoci :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MSI grafa problem
Što si napravio da je proradilo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MSI grafa problem

skinuo sam msidcrl40.dll fajl sa neta i samo ga bacio u instalirane drivere od grafe..al sto se tice toga jedini problem je ispocetka bio kod Fallouta 3 kod nijedne druge igre...al ovo sam napravio za svaki slucaj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: MSI grafa problem

a sad problem kod svake igrice.... imeigrice.exe has stopped working? close program? zasto sad pak to?

14 godina
neaktivan
MSI grafa problem

Zato jer nije u mom iskustvu nije pametno nativne .dll fileove skidat s neta. Trebao si otkrit otkude je taj file i reinstalirat program.

Ti se jos nesto rusi ili samo igre? Imas najnoviji catalyst?

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MSI grafa problem

samo jedna igra..sve druge rade ko podmazane...zadnja verzija 11.8 skinuta sa amdeove stranice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice