Monitor malo radi malo ne

poruka: 3
|
čitano: 2.222
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Monitor malo radi malo ne

Dobar dan. 

Imam jedan problem koji mi se desio jucer no jos nisam saznao tocno u cemu je problem. Dakle moje pitanje glasi, jucer u ovo doba kada sam završio igru, monitor mi se kako bi reko "na 2 sec ugasio i opet upalio", mislim crna slika je na par sekundi i opet se pojavi, neki put nakon pol sata par put, neki put nakon 1 sat 1 puta ovisi... Monitor je star oko 7 mjeseci, praktički novi.
Monitor: acer 21,5"  55 cm Wide LCD. 

Da li netko zna u cemu je problem, mozda nije monitor mozda je nesto drugo?

Hvala unaprijed! 

josip

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Monitor malo radi malo ne

Pretpostavljam da je problem u kablu. Na mojem starom samsung monitoru sam imao taj isti problem, gdje bi se monitor ugasio na par sekundi pa ponovo upalio, a sve popraćeno onim zvukom blagog pucketanja kao kad se pokušava uštekati ili ištekati kabal iz struje. Kad sam prodao monitor, naglasio sam kupcu da to nekad zna biti problem, a čovjek se fino snašao tako da je jednostavno zamjenio kabal sa onim sa svog starog monitora i sad sve fino radi. Ako je to problem onda bi se monitor trebao gasiti i paliti svaki put kada se malo "protrese" ili kada se dira kabal...

14 godina
neaktivan
Re: Monitor malo radi malo ne

Znaci ja sam mislio da je monitor, poslo sam ga na servis i posudio monitor od prijatelja kad bi opet bilo isto i na njegovom monitoru isti problem. Uspostavili smo da nije do monitora. Jučer je prijatelj doso da bi to malo pogledali, pročistili kompa kable spojili opet reinstalirali windowse itd... kad bi sve jače i jače slika nestajala, mislim svaku sekundu nestane, dođe,nestane,dođe... i kasnije mi se pojavila ljubičasta slika sve je bilo ljubičasto, odma smo rekli grafička kartica je problem. No izvadili smo grafičku karticu i spojili smo na grafičku koja je na matičnoj ploči no opet isto sve ljubičasto, slika malo je ima malo ne. No danas ujutro sam opet stavio graficku u kompjutor, upalio ga i sada je sve normalno ko i prije, nista vise nije ljubicasto, slika je cjelo vrijeme ne gasi se nit ne pali... sve je normalno. Malo začuđujuče, no jos uvjek neznam u cemu je problem i sta bi bilo najpametnije napravit sada.

josip
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice