Monitor bug

poruka: 10
|
čitano: 1.337
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Monitor bug

koristim philipsov tv(22pfh4000/88) kao jedini monitor za komp i spojen je preko hdmi-a. Svakih 10ak min prekine se slika (zacrni se ekran)  i zvuk te vrati se nakon 2 sekunde. Na tvu se samo prikaže HDMI 2 i nastavi normalno raditi i tako svakih 10 ak minuta ... probao sam promijeniti na hdmi1 ista stvar se događa. Na tvu su iskljuceni svi eco nacini i automatska gasenja. TV je spojen u minihdmi utor na fx 6770 grafickoj i instaliran je najnoviji drajver, kabel sam testirao. Jeli se itko susreo sa slicnim problemom? sitnica je ali zivcira :)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Monitor bug

ako ne otkriješ 'pravi' uzrok, moguć je HDCP.

npr ponaša li se jednako ako si u BIOSu, win safe/bez drivera/live.. itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
9 godina
neaktivan
FiBrA kaže...

koristim philipsov tv(22pfh4000/88) kao jedini monitor za komp i spojen je preko hdmi-a. Svakih 10ak min prekine se slika (zacrni se ekran)  i zvuk te vrati se nakon 2 sekunde. Na tvu se samo prikaže HDMI 2 i nastavi normalno raditi i tako svakih 10 ak minuta ... probao sam promijeniti na hdmi1 ista stvar se događa. Na tvu su iskljuceni svi eco nacini i automatska gasenja. TV je spojen u minihdmi utor na fx 6770 grafickoj i instaliran je najnoviji drajver, kabel sam testirao. Jeli se itko susreo sa slicnim problemom? sitnica je ali zivcira :)

A kad gledaš TV jel se isto događa, ili samo na HDMI-u?

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan

Hmm mogu jedino  probati drzati ga neko vrijeme u biosu da vidim oce li opet. a nisam ga koristio kao tv al bas cu probati ..

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 19:43 (FiBrA).
13 godina
neaktivan

koristio sam ga kao tv par sati i nije se nikako pojavilo

15 godina
neaktivan
Monitor bug

Imam isti problem otkako sam kupio novi monitor Acer XZ271. Spojen sam preko HDMI kabela i kad igram mi se zna zacrniti ekran i traziti nekoliko sekundi signal te se opet vrati. Mislim da nije do temperature graficke jer je max 60 stupnjeva ingame. E, da i na 120 Hz je namjesten refresh rate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bump! Isti problem je i na 60 Hz i na 144 Hz tako da nije do toga. Drivere sam reinstalirao ali ne pomaze.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne pada mi vise nista na pamet .. meni se desava bez velikog opterecenja onako i kad stoji na youtubeu... a ventilator od graficke sam manualno namjestio na velike okretaje tako da se stupnjevi krecu oko 45. Stvarno nemam vise ideje 

15 godina
neaktivan
Monitor bug

Ja sam do sada samo primjetio kad igram fifu 17. Ne znam mozda je i u drugim igrama i graficki zahtjevnijim operacijama ali nisam isprobao. Ovako u browseanju je sve uredu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Monitor bug

Otkrio sam u cemu je moj problem bio. Posto fifu igram kontrolerom, a racunalo iz nekog razloga ne racuna klikove na kontroleru kao aktivnost, pali se screensaver nakon 10 minuta bez obzira sto ja igram. Sad kad sam stavio na never sve je uredu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice