Matična ploča?

poruka: 6
|
čitano: 1.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Matična ploča?

Pozdrav svima

Jucer sam si upravo kupio novo kuciste i novi hladnjak i nove ventilatore,jako sam zadovoljan sa temperaturama 

core idle 35 35 27 30,hdd 37,gpu 45.E sad zanima me kolko je dopustena temperatura za maticne inace recimo zanima me da li se trebam brinuti za moju maticnu kojoj je idle temp 40 a ona je p35-dsr3 gigabyte?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 11:47 (hrcek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matična ploča?

Kao prvo temperature u idle-u se ne gledaju, nego u full loadu (skini prime95, i pokreni na nekoliko sati). Kao drugo 40°C je sasvim normalno i trebao bi se zabrinuti tek kada dođe do 90°C, a to je teško napraviti.

Dafuq I just read?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Matična ploča?

Temperature su ok, nemaš brige. 

16 godina
SaidSikiraX kaže...

Kao prvo temperature u idle-u se ne gledaju, nego u full loadu (skini prime95, i pokreni na nekoliko sati). Kao drugo 40°C je sasvim normalno i trebao bi se zabrinuti tek kada dođe do 90°C, a to je teško napraviti.

Kakvih 90c, za procesor da, ali za matičnu je i 65c previše.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
13 godina
neaktivan

e pozzz jel ima neko tko se kuži dobro u matične ove novije i starije???

Luka1234
18 godina
neaktivan
hrcek kaže...

E sad zanima me kolko je dopustena temperatura za maticne inace recimo zanima me da li se trebam brinuti za moju maticnu kojoj je idle temp 40 a ona je p35-dsr3 gigabyte?

Dopustena, bas ako zelis za maticnu, je od 10 do maksimalno 15 stupnjeva iznad temperature sobe u kojoj je racunalo. Ne obaziri se na testove, mada su dobra polazna tacka, i ne obaziri se na izjave forumasa "koji imaju istu plocu" jer nemate iste temperature.

Do 45 stupnjeva za maticnu je normalno. Ako clockas moras imati protok zraka.

I da, 40 stupnjeva za plocu je super. Northbridge se dosta grije pa ako si u mogucnosti namontiraj, makar i provizorno, neki vrlo tihi vent koji ce puhati zrak na chipset. Temperature u idleu su dobar znak i, jos jednom, polazna tacka temperature okoline. Kada dode zima bit ce jos nize

Isto tako te idle temperature ce ti biti dobar znak da trebas ocistiti hladnjak od prasine (kad se ove budu pocele dizati izvan granica za koje ti znas)

HDD ti ima odlicnu temperaturu koja je dozvoljeno ici do 45 stupnjeva.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice