Kaj da radim sa LCD monitorom, pao mi je na prednju stranu i u donjem desnom kutu mi je puko ekran i napravila mi se "paukova mreža". Jel kupuje ko takve monitore ili se da popravit?
Monitor je Samsung 206BW
????????????????
Kaj da radim sa LCD monitorom, pao mi je na prednju stranu i u donjem desnom kutu mi je puko ekran i napravila mi se "paukova mreža". Jel kupuje ko takve monitore ili se da popravit?
Monitor je Samsung 206BW
????????????????
Monitor je Samsung 206BW
????????????????
nažalost ništa,kupit novi...
mislim da besplatno odvoze, al iznad 30 kg...tako da ni to nejde.
uslikaj to da vidimo kolka je steta...
to se ne bi dalo popravit... il kidaj zivce s tim monitorom il jednostavno kupi novi
daj uslikaj s nekom drugom pozadinom, ova je tu bijela pa ne vidim nist... il jos bolje pokreni neku igru pa da vidimo...
EDIT: malo sam se zaje*o, zar ti je i to bijelo iznad pukotine puknuto?? ja sam mislio da je to neki zid na slici
a bas mi zao monitora
Moram pitat, nije mi se to jos dogodilo da mi pukne.... jel se da prodat, dal bi ga netko htio uzet, za djelove ili kaj već jel zna ko?
Di ga mogu prodat, ko to uzima uopće?
ne bi vjerovo da bi ti iko to uzeo... a i kad bi ga prodao, prodao bi ga za nes sitno jer vidi ga na sta lici
Moram pitat, nije mi se to jos dogodilo da mi pukne.... jel se da prodat, dal bi ga netko htio uzet, za djelove ili kaj već jel zna ko?
ma kakve djelove..baciti u smeće,ekološki osviješteno
Mos ga jedino prodat nekome ko je mrtav pijan, kaj si radio uopce da ti je pal monitor jel ne smije LCD past nikak treba pazit sad kaj je tu je nema pomoci!
imam osjecaj koda je netko pistoljen u to opalio :D
Ili pokloni romima kad sljedeći put budu kupili staro željezo(ma da to nije željezo al svejedno
)
kupi novi, sta ces sad....na graskama se uči......samo kaj su greske skupe, a za dijelove nema sanse da ga prodas jer se elektroniak ne popravlja, baca se i kupuje nova....
Nebi se bas slozio...
Ima ima u njemu trafo, elektronika (moze biti korisna za druge stvari), elementi na ploci itd...
Ima ljudi koji to skupljaju.
Nisi mogao manju sliku?
sretan???
Da ovak je puno bolje, LooooL
Pa... slika kako slika je puno veca, ali je skoro pa prazna :P
ajoj, pa jesi li možda pitao po trgovinama da li itko popravlja takve stvari. Mislim po slici je velika pukotina i to bi se kompletni ekran morao mijenjati a ne vjerujem da je to išta jeftinije od novog monitora. Šteta, velika šteta!
ahahahahaha a jesi e :DD hahaha
i btw.. nisam čuo dae itko spomenuo garanciju? imaš li ju?
ako ne.. onda moraš novi il trpi ovai kakav je.. nema ti druge.. šteta, lijep monitor
A ako ju ima?
Onda ju moze poderat/spalit i bacit i isto tako kupit novi ili uzivat u ovom?
Da, pa nema šanse da garancija ovo pokriva, pa nije to greška proizvođača.
Da, pa nema šanse da garancija ovo pokriva, pa nije to greška proizvođača.
a da.. a ništa onda.. novi ćeš morat.. :/
ako ne.. onda moraš novi il trpi ovai kakav je.. nema ti druge.. šteta, lijep monitor
Zanima me samo tko bi ovo priznao pod garanciju
haha :P.. kaže dae eksplodirao il nešto i onda ih još tuži za duševnu bol xDD
al dobro šalu na stranu.. tai monitor tie totalka.. osim ako ti ne smeta ta pukotina (a vjerojatno će ti smetat)..
Evo slike. Malo je mutna nemam fotić kraj sebe.
Pa ostalo ti je bar 50% ekrana, zažmiri na desno oko..
P.S. ovo izgleda k'o rupa od metka.
haha :P.. kaže dae eksplodirao il nešto i onda ih još tuži za duševnu bol xDD
al dobro šalu na stranu.. tai monitor tie totalka.. osim ako ti ne smeta ta pukotina (a vjerojatno će ti smetat)..
Hehe ova ti je dobra, pa kome ta pukotina nebi smetala?
jel to ovaj monitor
Nema ti slike.