LCD i graficka problemi

poruka: 2
|
čitano: 1.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LCD i graficka problemcek

Pozdrav ljudi, evo vec guglam neko vrijeme i nikak nac neke o ovom mojem potencijalnom problemu...

Sad da napisem o cemu se radi...

Imam monitor AOC 619FH 26" i imam DVI-I,HDMI i VGA izlaze na njemu...Od kako sam kupio MSI GTX 470 koja ima mini HDMI izlaz, ja sam odlucio to malo isprobat, jel ,da vidim dal to stvrano radi...Naravno, ne radi onako kako bi trebalo radit, tj. slika je dosta mutna...

E sad, kao prvo, znam da je ovo spreseravanje jer necu dobit nist bolju sliku nego sto ju DVI-I nudi. To ja kuzim, al hocu samo sam sebi dokazat da je mogu ce spojit to prek HDMI kabla i da to sve radi kak spada...Kupio sam Sony-ev ultra skupi kabel mini HDMI > HDMI 1.4 tak da je kabel 100% dobar, zadnji driveri za graficku instalirani, cak i driveri za monitor... E sad, znam da ima u opciijama od graficka da se manualno postavi rezolucija, al to nikak ne uspijevam...Jel imo ko kakvu ideju.

I da, rezolicija od monitora je 1920X1200, a ja trebam dobit 1920X1080, al da bude ostra.

Thnx svima unapred

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Go

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LCD i graficka problemcek

Da sam sebi odgovorim, posto vidim da do sada nije bilo odgovora i da pomognem drugima....Znaci ovako...Doso sam do zakljucka kaj je problem kod spajanja monitora na HDMI u mojem slucaju, a mozda pomogne ovo i nekima drugima...Probo sam sve rezolucije, slika mi je cijelo vrijeme bila mutna...Probo, ovak, probo onak i nista...Sve dok nisam probo nest drugo...U driverima od graficke sam iskljucio zvuk preko HDMI-a i slika je savrseno kristalna kao i preko DVI-I .

Eto, to je to kaj se mene tice,  tema moze i pod lock, al ju nemojte brisat, mozda nekom jos pomogne

Asus P7P55D, i5 760@ 4GHZ, Tagan BZ800, Artic Cooling Freezer 7, 2X2GB Corsair CMX4,2X1GB Corsair XMS3@1433MHz, MSI GTX 470, Creative Labs X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice