Laptop se ne pali

poruka: 9
|
čitano: 2.852
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Laptop se ne pali

Pozdrav, imam sljedeći problem...kad upalim laptop, dođe mi do ''Starting Windows'' i tu ostaje, isključim ga i ponovno upalim, te mi se tada preporučuju Startup repair, kojeg odradim i zatim se laptop pali, no nakon što ga isključim, sve opet kreće ispočetka...također i antivirusni programi mi se nemogu updejtati, ako vam to što znači. Imam Windows 7.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Laptop se ne pali

Možeš li ući u safemode

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Laptop se ne pali
m77 kaže...

Pozdrav, imam sljedeći problem...kad upalim laptop, dođe mi do ''Starting Windows'' i tu ostaje, isključim ga i ponovno upalim, te mi se tada preporučuju Startup repair, kojeg odradim i zatim se laptop pali, no nakon što ga isključim, sve opet kreće ispočetka...također i antivirusni programi mi se nemogu updejtati, ako vam to što znači. Imam Windows 7.

Reinstaliraj Windows 7. Ako možeš ući u Safe Mode,odradi chkdsk ili sfc -scannow...Sretno!!!{#}

I am the Living Death.I am coding your hard disk now. Your FAT is destroyed and his copy is only in memory. If you set power off,all your data will be lost. R.I.P DOS!
11 godina
neaktivan
Laptop se ne pali

Najvjerojatnije da imas virus, pokusaj uci u safe mode tako da upires f8 dok ti se laptop pali ako ude skeniraj ga, ako ne onda ga pokusaj formatirati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laptop se ne pali

Ekipa pitanje,kupio dns acer aspire e15 i dosao doma,stavio ga punit ali ne mogu ga uopce upalit?Da li treba neko određeno vrijeme da se napuni pa se tek onda moze upalit ili moram reklamirat?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Triba bi se odmah upalit. Probaj bez baterije i provjeri punjac i uticnicu. Ako je do laptopa svakako ga vrati.
15 godina
Laptop se ne pali

Evo ja imam sličan problem sa svojim Lenovo Z585. Znači laptop normlano radi i nakon nekog vremena se ne da više upaliti dođe do učitavanja Windowsa i dalje neće. Onda sam reinstalirao Windowse i radi nekih par dana i opet isto sada sam stavio Windows 8 prije 4 dana i eto danas se ne želi upaliti opet. Skenirao sam HDD i ima dva bad sectora i status je warning. Ja mislim da je HDD problem ali nisam sigurna 100% ako je idem sutra uzeti odmah novi i uzet ću SSD ali da nebi bilo da na kraju opet se isto dešava da laptop nema možda neki drugi kvar.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Triba bi se odmah upalit. Probaj bez baterije i provjeri punjac i uticnicu. Ako je do laptopa svakako ga vrati.

Nista,punio se danas cijeli dan,i istekam ga iz uticnice i nista nece....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
11 godina
protjeran
Laptop se ne pali

Ehhh da... HP je smece,HP je ovo i ono,kupujte Lenovo,najbolji je..

Nikad ovakvog beda sa HP-om

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice