- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako, riječ je o TOSHIBA laptopu, model L300, znači kad ga želim upaliti izbaci mi ovo..
Uđi u BIOS, pogledaj dali ti se HDD vidi tamo ili ne.
Da, ipak je u hard disku problem!
Inače bio je podjeljen na part C i D, oko prvi 50 i 100GB drugi... izvadio sam ga i išao spojiti preko USB i provjerio preko HD tunea i ima 2-3 kockice crvene i to odma nekako na početku, što znači bad sectori valjda i onda sam ga opet ubacio u laptop i išao instalirati Windows ali sad na part ovaj D i sad ide bez problema, ma da imam sad samo tih 100GB ali tko ga šiša hehehehe
Pozdrav ljudi, trebam pomoć.
Imam HP 4710s, zanima me kako isključiti ili da barem netko zna gdje se nalazi senzor za sleep, htio bi da kad poklopim ekran da i on dalje radi jer ovako mi stalno baca u sleep mode.
I još jedno pitanje vezano za isti laptop, pao mi je i on se uključi ali ne radi ekran, a pao je na stražnju stranu znači udarac nije imao veze sa ekranom. što bi to moglo biti?
Hvalaaa
Što se ovoga za sleep tiče, to je lako za riješiti. Odi u Power Managment (desni klik na ikonicu baterije kod sata), odaberi Power Options i kad ti se otvori prozor imaš desno izbornik i klikni na ''Choes what closing the lid does''. Tu izaberi pod ''When I close the lid'' - Do nothing.
Što se pada tiče, bolji odgovor će ponuditi netko tko se više kuži u to, ali moguće je da je prilikom pada pukao ili se odštekao kabel od monitora. Moja pretpostavka, ali kažem... Pričekaj da se javi netko tko se bolje razumije u tom.