Laptop ne prijavljuje grafičku

poruka: 8
|
čitano: 2.638
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
"Nema grafičke?"

Imam problema sa laptopom koji sam kupio... jučer -.-

Asus K50id sx-090  

Sve je perfektno isnstalirano , sve radi .. ali ne čita grafičku O.o nema je ni u system info , niti u biosima. Uopce ne postoji opcija u cijelom laptopu koja bi se ticala PCI-a ... sve sto dobivam je 8 bit i 14 mb od onboard grafike...Bios sam updateao...

ŠTO da radim? :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
"Nema grafičke?"

dali je to model sa nvidinom GT320m i koji operativni sustav korsitiš? naravno da trebaš instalirati drivere prvo za nju, a ako si sve to već napravio pokušaj sa gpu-z programom vidjeti koje ti informacije daje o grafičkoj ili everestom

Pretpostavka je majka svih zajeba Ica :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: "Nema grafičke?"

da , to je nvidia GT 320M Koristim Windows 7 64 bitni ali stavio sam i 32 bitni kasnije... pokuašao sam sa everest ultimateom updateanim .. gledao sam i u BIOSU da nije disable-ana...

jednostavno je nema.. drivere sam trazio destak sati! NEMA drivera za nju... osim onog za 230M koji radi djelomično ali ajde , zadovoljio bi me da ga mogu instalirati ... ali ne čita mi karticu jednostavno. Add hardware ju ne pronalazi...

P.S. Htio sam staviti XP pa mi je pokazao plavi ekran -.- , no sumnjam da bi to riješilo grafičku. Mislim da je laptop kompletno krivo složen.. Ne bi vjerovo , ali kamera pokazuje sliku NAOPAKO! xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 10:59 (lombarda).
16 godina
neaktivan
RE: "Nema grafičke?"
To ti se desi kad kupujes kinesku losu kopiju. :P
Jesi ga 'reklamirao'? Odnesi ga tamo gdje si ga kupio
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

To stvarno nije normalno što jest-jest.. Poslušaj šefa nema ti druge

A vezano uz drivere i tvoju gpu ovo piše na nvidinom forumu "Notebook display drivers are released on a quarterly basis. The next driver release is slated for March."

Link: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=160625

Najbliže po nazivu tvoje gpu drivere što sam našao, a da su novijeg datuma je za gf gt310m na Pc Pitstopu

Sretno ti bilo

Pretpostavka je majka svih zajeba Ica :)

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ma bio sam ga odnjeti sada. ako mi naplate kao uslugu za dijagnostiku a ispravan je i treba neki žnj driver .. ubit cu se -.-

koliko bi me moglo to doći? ima netko iskustva?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Laptop ne prijavljuje grafičku

ovisi gdje si ga kupio, imao sam skustva sa vraćanjem nekih uređaja pod garancijom u technomaxu u zagrebu, i nisu mi ništa naplatili niti za dijagnostiku ili nešto drugo.

15 godina
neaktivan
RE: Laptop ne prijavljuje grafičku

Rijesio sam sve. Ekipa u Linksu je zakon ;) for free su ga provjerili iako je zbilja moja greska i on radi ispravno. 

Kaze, sve su to neki hibridni driveri.. nemoguce ih  je pronaci , a ima neki CD podrške u kutiji samo ja to nisam bio pronašao.

Driveri bi trebali uskoro biti online. Ali nisu još svi. Jer je kartica tek izasla. No sada sve radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice