LAP-TOP problem

poruka: 4
|
čitano: 976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LAP-TOP problem

ugl. buraz ima lap od hp-a, model nx9420..i javio mu se sada problem sa monitorm, odnosno malo radi, malo ne..sumnjam na flet kabal, kako se vec zove..danas bio u osijeku, i kaze lik da se to ne isplati dirati nista, jer oni ti nece menjati samo kabal, nego ceo monitor, sto dodje oko 4000 kn !!!!..da li se moze nesto uraditi povodom toga??vidim ima tema sa rastavljanje ovoga modela, pa me zanima da li bi se isplatilo proveriti da li je kabal pricvrsten (naravno da bi, doh)..sta vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LAP-TOP problem
Kakav flet kabel?
OffT: LAP-TOP! haha
hmda
17 godina
neaktivan
LAP-TOP problem

nemam pojma..nisam upucen u laptopove uopste..koliko sam skontao preko toga kabla se prenosi slika, slicno nesto kao vga kabal za stolni..

p.s...evo ti flet kabal http://www.njuskalo.hr/prijenosnici-oprema/lcd-inverteri-flat-kabli-vise-modela-oglas-849196

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 17:33 (G1L3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LAP-TOP problem

Da vrlo vjerojatno je neki kabel, imao sam i ja isti problem ali na nekom starijem laptopu kojeg je bilo lakse rastaviti. Probaj vidjeti na sastavu ekrana i kompa dali se moze sta otvoriti i provjeri konektore. Lako se znaju otpojiti zbog stalnog otvaranja i zatvaranja ekrana.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice